INDIA Negru - Mobil

Bioseminee pe bioetanol , cenu scot fum , cu rol decorativ pentru exterior la terase sau foisor .

499 ,00 lei
SKU: INDIA/CZARNY/TUV
8.5 cm
49 cm
Mobil
Bioetanol Lichid
4 Kg
Metal, Inox, Vata ceramica
21.5 cm
Da
Negru
0.5 l
1L de bio-combusticil in 2-4H
2 ani
Semineu portabil pe bioetanol, care poate fi mutat oriunde cu usurinta! Se aseaza pe masa, pe un birou sau direct pe podea. Creeaza o atmosfera calda si eleganta, ocupand foarte putin spatiu. Arde cu flacara adevarata, dar nu necesita cos de fum sau evacuare. Nu emite fum sau miros! Poate fi amplasat atat in interiorul locuintei (casa, bloc, office), cat si in exterior: pe terasa, in gradina sau intr-un foisor!
Nu necesita cos de fum.Nu emana fum si miros.Foc adevarat.Usor de intretinut.Mobil.
A nu se alimenta in timpul functionari,dupa ce flacara sa oprit, 5 min. se lasa pentru a se raci rezervorul , ulterior se poate alimenta. Necesita izolatie cand este incastrat in mobila. Distanta de un electorcasnic 30-40 cm.

Biosemineu de dimensiuni reduse, ce poate fi amplasat chiar si pe o masa in timpul cinei. Este mobil si poate fi mutat cu usurinta. Ideal si pentru sali de asteptare, spa-uri, showroom-uri, restaurante etc. Poate fi amplasat chiar si afara in caz de vreme favorabila.

NU necesita cos de fum sau ventilatie suplimentara si este foarte usor de intretinut. In timpul arderii acesta nu emana fum sau miros.

Semineul dispune de un rezervor de 1,2l de inox cu tija de reglaj.
Incinta semineului este confectionata din otel vopsit electrostatic sa reziste la temperaturi si are o greutate totala de 4kg.

Aici gasesti bio combustibil:  Bidon 1L  / Bidon 5L

NOTA: NU ALIMENTATI IN TIMPUL ARDERII! LASATI 15 MINUTE REZERVORUL SA SE RACEASCA INAINTE DE A REALIMENTA!

Comanda