TANGO 2 Negru- Mobil

Seminee moderne pe bioetanol , usor portabile cu dimensiuni mici , la pret ieftin, pentru o atmosfera relaxanta oriunde.

467 ,00 lei
SKU: TANGO2/CZARNY/TUV
35.3 cm
25 cm
Mobil
Bioetanol Lichid
5 Kg
Metal, Sticla, Inox, Vata ceramica
25 cm
Da
Negru
0.2 l
1L de bio-combusticil in 2-4H
2 ani
Semineu portabil pe bioetanol, care poate fi mutat oriunde cu usurinta! Se aseaza pe masa, pe un birou sau direct pe podea. Creeaza o atmosfera calda si eleganta, ocupand foarte putin spatiu. Arde cu flacara adevarata, dar nu necesita cos de fum sau evacuare. Nu emite fum sau miros! Poate fi amplasat atat in interiorul locuintei (casa, bloc, office), cat si in exterior: pe terasa, in gradina sau intr-un foisor!
Nu necesita cos de fum.Nu emana fum si miros.Foc adevarat.Usor de intretinut.Mobil.
A nu se alimenta in timpul functionari,dupa ce flacara sa oprit, 5 min. se lasa pentru a se raci rezervorul , ulterior se poate alimenta. Necesita izolatie cand este incastrat in mobila. Distanta de un electorcasnic 30-40 cm.

Biosemineu prevazut cu pereti de sticla pentru protectie, in cazul in care copiii sau animalele se apropie de acesta. Nu necesita cos de fum, fiind usor de intretinut, si nu emana fum sau miros. Fiind mobil si de dimensiuni reduse, poate fi mutat cu usurinta si este adaptabil in orice spatiu, fie interior, locuinta, spatiu comercial, showroom, sau chiar exterior daca vremea permite.

 

Accesorii:
  - Rezervor bio combustibil cu o capacitate de 0,44 l
  - Tija pentru reglarea arderi combustibilului.
  
Greutate  - 4,5 kg.
Material:  - Culoare: Alb.
                 - Laterale : Sticla

Comanda