Termosoba pe peleti Garda 21kw - Alba

Termosoba pe peleti cu putere de 21 kw, avand un plus de aspect prin prezenta lateralelor de culoare alba. Dotata cu intreg kit-ul necesar instalarii la sistemul de incalzire din locuinta.

Produsul nu se mai afla in oferta noastra! Pentru produse similare accesati urmatorul link: Seminee pe peleti
SKU:
Eco Design
21 kw
6.78 kw
6.4 kw
17.6 kw
5.2 kw
1.8 kw
1.2 kw
92 %
94.3 %
4.2 Kg
1.3 Kg
410/700 m3
80 mm
210 Kg
43 kg
A+
5 ani

SUPLIMENTAR: INCLUSE LA ACHIZTIONAREA TERMOSOBEI:

 

KIT HIDRAULIC DE SERIE INCLUS: Toate componentele necesare functionarii vin instalate pe echipament pentru a putea fi racordata la calorifere, astfel incat instalarea sa fie cat mai simpla (pompa wilo, supapa de siguranta 3 bar, vas expansiune 8L, aerisitor automat, monometru de presiune).

 

GEAM DUBLU: Sticla dubla ceramica rezista termic pana la 750°C si asigura o inchidere ermetica a camerei de combustie, garantand o siguranta totala a utilizatorului final. 

 

KIT WIFI:  vine preinstalat pe sursa iar cu ajutorul aplicatiei speciale 4Heat se poate gestiona functionarea produsului cat mai comod, cu ajutorul propriului smartphone.

 

 

 

AVANTAJE:

 

DESIGN MODERN: Linii moderne si inovatoare ce se adapteaza mediului ambient in care vine instalat produsul. Sticla serigrafata neagra, parti laterale radioase si linii subtile dau o valoare estetica termosobelor din gama Garda.
 
RANDAMENT BUN: Termosobele cu peleti Garda se mandresc cu un randament de pana la 95%, garantand prestatii optime si consum redus in timp; acestea datorita experientei dezvoltate de-a lungul timpului de  departamentul nostru de proiectare.
 
INTRETINERE SIMPLIFICATA: Intreinerea zilnica este extrem de comoda datorita cenusarului spatios prezent in interiorul camerei de combustie.
 
DESCHIDERE TEHNICA: Pentru deschiderea camerei de combustie se foloseste un maner special pentru a evita deschiderea accidentala de catre copii in timpul functionarii.
 
REZORVOR PELETI GENEROS: Rezervorul termosobelor cu peleti are o mare capacitate de stocare.
 
AUTONOMIE LUNGA: Randamentul optim al produsului garanteaza autonomie lunga de functionare de 33 ore la incarcare maxima si consum redus.
 
COMPATIBILITATE TOTALA: Termosobele Garda pot interactiona cu orice tip de sistem de incalzire (centrala pe gaz, panouri solare, alte produse cu biomasa).
 
PROGRAMARE: Placa electronica ce controleaza produsul este de inalta calitate, potrivit exigentelor utilizatorilor finali.
 
Aprinderea si stingerea pot fi programate, produsul fiind astfel capabil sa incalzeasca in mod automat sau manual.
 
 

GARANTIE: 5 ani pentru carcasa si 2 ani pentru partea electronica

Comanda