Soba AB / 8-10.5kw - cahle Negre

Soba dotata cu cahle negre in partile laterale si spatiu generos de depozitare lemne, cu usa. Este inalta si are un design modern. Interiorul este samotat, pentru o ardere mai buna si o curatare mai usoara.

Produsul nu se mai afla in oferta noastra! Pentru produse similare accesati urmatorul link: Sobe pe lemne
SKU: KOZA/AB/S/DR/KAFEL/CZARNY
8 Kw
250 mm
78 %
106 Kg
Samota
10.5 kw
A
5 ani
Incalzire aer
Standard
Semirotunda
99.3 cm
42.2 cm
52.8 cm
Sus / Spate
Lemn de esenta tare uscat sub forma de bustean crapat
265 °C
150 mm
12 ? 2 Pa
100 mm
400 mm
Otel + Cahle/Teracota
80-100m2 (h = 2.5-2.8m) - in functie de izolatia casei
soba moderna si eleganta, cu cahle ceramice decorative pe laterale, pentru locuinte contemporane
Negru
Eco Design

 

Dispozitivul termic AB vine cu o interfata inovativa, forme rotunjite si o imbracaminte deosebita de cahle negre, decorand in mod elegant un living sau orice alt tip de incapere. Eficienta termica reprezinta si ea un avantaj, la fel ca durabilitatea crescuta in timp, ambele fiind datorate componentelor din fonta refractara (clasa 200) utilizate in proiectarea sobei: usa, gratarul si placa superioara).

 

 

Soba include un racord pentru admisia aerului din exterior (fi 100mm) ce face posibila utilizarea aerului de ardere din exterior, impiedicand astfel consumul de oxigen din camera de amplasare, determinand un tiraj optim si o cantitate de reziduuri mult mai scazuta. Totodata, sistemul de tripla combustie asigura arderea in totalitate a combustibilului lemnos, arderea primara efectuandu-se in fata vatrei, cea secundara fiind realizata cu aer proaspat ce patrunde in dispozitiv prin intermediul orificiilor din spatele vatrei, iar cea tertiara fiind data de sistemul de curatare a sticlei (perdea de aer).

 

 

Randamentul termic ridicat, claritatea sticlei si nivelul constant al temperaturii pe o perioada lunga de timp sunt rezultatele prezentei unei captuseli de samota in incinta camerei de ardere, soba fiind prevazuta si cu sticla ceramica durabila la valori extreme de 800℃. Deflectorul regasit in structura sa contribuie la prelungirea traseului fumului spre evacuare si la un schimb de caldura mai eficient.

 

 


In acelasi timp, regulatorul sobei asigura o utilizare corespunzatoare si un reglaj intuitiv al aerului, iar racordarea la cosul de fum este posibila atat prin partea superioara, cat si prin spatele dispozitivului. Soba AB include un gratar si un cenusar cu posibilitate de detasare, pentru o curatare mai facila a vatrei, dovedind o etanseitate optima si o perspectiva captivanta asupra focului cu ajutorul geamului curbat si formei cilindrice. Manerul modern si practic asigura o utilizare fara riscuri, soba venind la pachet cu o garantie de 5 ani de zile!

 

Comanda