Soba AB / 8-10.5kw Supra - Cahle Albe

Soba cu design modern, inovativ, prevazuta cu picior gros de sprijin si cahle albe in partile laterale. Interiorul este samotat, determinand un randament mai mare si o intretinere mai usoara.

Produsul nu se mai afla in oferta noastra! Pentru produse similare accesati urmatorul link: Sobe pe lemne
SKU: KOZA/AB/S/N/DR/KAFEL/BIALY
8 Kw
250 mm
78 %
105 Kg
Samota
10.5 kw
A
5 ani
Incalzire aer
Standard
Semirotunda
106.6 cm
42.2 cm
52.8 cm
Sus / Spate
Lemn de esenta tare uscat sub forma de bustean crapat
265 °C
150 mm
12 ? 2 Pa
100 mm
400 mm
Cu picior inalt si cahle de teracota albe
Otel + Cahle/Teracota
80-100m2 (h = 2.5-2.8m) - in functie de izolatia casei
soba eleganta cu picior si cahle albe laterale decorative, model cu forme rotunde si design modern, fabricat din otel si captusit cu samota interioara, pentru locuinte contemporane
Negru, Alb
Eco Design

O varianta mai deosebita la modelul clasic Ab Supra si care vine cu un design impresionant cu imbracaminte de cahle albe, exprimand o nota de eleganta si inovatie. Dispune de forma cilindrica ce poate fi incorporata in mod armonios in orice tip de decor interior. 

Calitatea superioara a materialelor utilizate in proiectarea sa determina un randament termic maxim si o durabilitate crescuta in timp. 

 

 

Interiorul sobei este prevazut cu otel refractar de calitate superioara, cu un procent ridicat de carbon, pentru a tine piept cu brio valorilor termice ridicate, iar racordul pentru admisia aerului din exterior de fi 100mm este ideal pentru utilizatorii care doresc utilizarea aerului din afara. Astfel, soba nu va mai folosi oxigenul din camera de amplasare, lucru ce va rezulta intr-o cantitate mai mica de reziduuri si un tiraj optim.

Este dotata cu sistem de tripla combustie care garanteaza un proces complet de ardere si o cantitate mai mica de cenusa. Partea din fata a sobei este responsabila cu arderea primara, cea secundara efectuandu-se cu aer proaspat care patrunde in sistem prin intermediul orificiilor de pe partea din spate a camerei de ardere, iar cea tertiara consta in sistemul de curatare a sticlei (perdea de aer). 

 

 

Multumita prezentei unei captuseli de samota in interiorul vatrei, procesul de ardere este unul optim, sticla ramane curata pentru mai mult timp iar nivelul termic din incapere este constant pentru o perioada mai indelungata. Soba este prevazuta cu sticla ceramica durabila la temperaturi extreme si un deflector in partea de sus a camerei de ardere care eficientizeaza schimbul de caldura. 

Gestionarea aerului ce patrunde in interiorul sobei se face in mod simplu prin intermediul unui regulator, soba dovedind o etansare optima, iar gratarul si cenusarul incluse in structura sa determina un proces mai rapid de curatare. Sticla curbata si forma cilindrica ofera o perspectiva mai clara si impresionanta asupra flacarilor, iar manerul special de deschidere a usii garanteaza o utilizare sigura. Soba AB Supra cu cahle cermice pune la dispozitie o garantie de 5 ani!

 

 

Comanda