Soba AB / 8-10.5kw Supra - Cahle Negre

Soba dotata cu picior gros de sprijin si spatiu de depozitare lemne cu usa. Are samota pe interior, cahle negre in partile laterale si un design aparte, modern.

Produsul nu se mai afla in oferta noastra! Pentru produse similare accesati urmatorul link: Sobe pe lemne
SKU: KOZA/AB/S/N/DR/KAFEL/CZARNY
8 Kw
250 mm
78 %
105 Kg
Samota
10.5 kw
A
5 ani
Incalzire aer
Standard
Semirotunda
106.6 cm
42.2 cm
52.8 cm
Sus / Spate
Lemn de esenta tare uscat sub forma de bustean crapat
265 °C
150 mm
12 ? 2 Pa
100 mm
400 mm
Cu picior inalt si cahle de teracota negre
Otel + Cahle/Teracota
80-100m2 (h = 2.5-2.8m) - in functie de izolatia casei
soba eleganta cu picior si cahle negre laterale decorative, model cu forme rotunde si design modern, fabricat din otel si captusit cu samota interioara, pentru locuinte contemporane
Negru
Eco Design

La fel ca în cazul sobei AB Supra cu imbracaminte de cale albe, modelul cu cahle negre afiseaza forma cilindrica, interfata inovativa si o nota de eleganta si bun gust prin culoarea neagra. Soba include o serie de materiale inalt calitative care contribuie la o eficienta termica optima si posibilitatea utilizarii pe o perioada lunga de timp. 

 

 

Interiorul dispozitivului incorporeaza otel refractar de calitate superioara cu o concetratie mare de carbon ce-i garanteaza durabilitatea la valori termice extreme. De asemenea, soba este prevazuta cu un racord pentru admisia aerului din exterior de fi 100mm care permite preluarea aerului din mediul extern, reducand astfel cantitatea de oxigen necesara din spatiul de amplasare. 

Tirajul optim si cantitatea mai redusa de reziduuri sunt datorate admisiei aerului din exterior, iar sistemul de tripla combustie incorporat de asemenea in structura sobei asigura arderea in totalitate a combustibilului lemnos. Astfel, latura frontala a sistemului termic gazduieste arderea primara, cea secundara efectuandu-se cu aer proaspat care patrunde in sistem prin intermediul orificiilor de pe partea din spate a camerei de ardere, iar cea tertiara consta in sistemul de curatare a sticlei (perdea de aer). 

 

 

Functionalitatea la nivel ridicat, sticla mai clara si nivelul termic constant pentru un timp mai indelungat sunt datorate captuselii de samota regasita in incinta vatrei. Durabilitatea dispozitivului este amplificata de sticla ceramica rezistenta la valori termice extreme de pana la 800℃. Deflectorul incorporat in partea de sus a sobei ajuta la un schimb de caldura mai eficient prin prelungirea traseului de fum spre evacuare.

In ce priveste reglajul aerului, acesta poate fi realizat in mod intuitiv si facil cu ajutorul unui regulator, iar racordarea la cosul de fum prezinta doua optiuni: prin partea de sus si prin partea din spate a sobei, in functie de necesitati. 

 

 

Soba AB supra dispune de asemenea de un gratar si un cenusar cu posibilitate de detasare, fapt ce simplifica procesul de curatare a vatrei sobei. Etanseitatea optima este datorata sudurilor rezistente efectuate intr-un ecran protector cu gaze nobile, iar perspectiva impresionanta asupra flacarilor este data de sticla curbata si forma cilindrica a dispozitivului termic. Cu ajutorul manerului estetic si facil de utilizat, usa sobei poate fi deschisa in siguranta in timpul arderii, toate aceste caracteristici permitand oferirea unei garantii de 5 ani de zile!

 

Comanda