Soba K10 / 10-13kw cu Ventilator Turbo

Soba din fonta, cu plita, prevazuta cu un ventilator turbo ce distribuie aerul cald in incapere, in mod eficient in incaperea in care este amplasata soba.

3980 ,00 lei
SKU: KOZA/K10/150/TF
10 Kw
350 mm
75 %
113 Kg
Fonta
13 kw
A
5 ani
Incalzire ventilata
Standard
Standard
68.5 cm
66.4 cm
38.9 cm
Sus / Spate
Lemn de esenta tare uscat sub forma de bustean crapat
334 °C
150 mm
12 ? 2 Pa
Nu este cazul
400 mm
Cu VENTILATOR (pornire/oprire automata cu termostat)
Fonta
80-130m2 (h = 2.5-2.8m) - in functie de izolatia casei
soba din fonta cu forma rectangulara, ce imbina aspectul traditional cu stilul modern, dotata cu ventilator turbo pentru o distributie cat mai eficenta si uniforma a aerului cald in incaperea unde este amplasata
Negru
Eco Design

Soba pe lemne K10 cu Ventilator Turbo este o soba de dimensiuni reduse, dar o fereastra de vizualizare a flacarilor extraordinara pentru o soba atat de mica. Are un design modern si simplu, usor de integrat in orice locuinta.

In videoclipul de mai jos puteti viziona principiul de functionare al sobelor cu Ventilator Turbo instalat.

Este o soba clasica care va incalzi rapid si eficient camerele mici. O soba cu design modern dat de decoratii subtile sub forma de benzi transversale.

Se intretine usor si are un grad de eficienta ridicat.

Un avantaj al acestei sobe este faptul ca ofera o temperatura confortabila intregului spatiu in care este amplasata, dezvoltand o putere calorica mare.

Este echipata cu ventilator si perete dublu pentru un schimb termic mai rapid. Reglarea temperaturii de pornire/oprire se va face automat, cu ajutorul unui termostat.

Caracterizata printr-o tehnologie avansata de fabricare, soba tip semineu este rezistenta in timp, avand o durata lunga de viata. In plus, fonta din care este confectionata ofera o calitate sporita produsului.

Datorita convectiei fortate, incaperea se va incalzi mult mai rapid in special in spatiile cu volume mari, avand ca rezultat o incalzire mai uniforma.

Soba poate fi dotata in partea superioara cu plita. In cazul racordarii pe partea din spate, in partea de sus se poate amplasa suplimentar un al doilea set de plite.

Un alt avantaj al sovei este faptul ca poate fi utilizata cu succes chiar si in cazul unei pene de curent asemenea unei sobe standard.

Cablul pentru alimentarea ventilatorului este prevazut cu protectie termica.

Racordarea la cosul de fum se poate realiza atat in partea de sus cat si in partea din spate a sobei, dupa preferinte.

Utilizarea maxima a caldurii si o durata mare de viata datorita peretilor sobei, realizati din fonta refractara de inalta calitate (clasa 200), cu o grosime minima de 8mm.

 

Focarul sobei este prevazut cu sticla ceramica rezistenta la temperaturi ridicate de pana la 800° C.

Traseului fumului spre evacuare va fi extins cu ajutorul deflectorului amplasat in conul focarului pentru un schimb termic mai bun.

Eficienta crescuta a sobei cu ajutorul controlului manual amplasat in partea inferioara, astfel avand un control cat mai precis asupra procesului de ardere.

Opritorul de lemne decorativ contribuie la mentinerea curateniei si protejeaza impotriva caderii lemnelor si a cenusei.

Pentru evitarea riscului de arsuri si accidentari, manerul usii focarului se poate detasa in timpul arderii.

Datorita perdelei de aer (sistemului de autocuratare a sticlei), depuneri de funingine sunt minime.

Cenusa rezultata in urma arderii lemnului se va aduna in cenusarul (tava) amplasat sub gratar pentru o indepartare usoara a acesteia.

Soba are un aspect placut, potrivindu-se perfect in locuinte elegante iar instalarea acesteia se face foarte rapid.
 

Inclus in pret: *Soba model k10 cu plita
                     *Ventilator pentru distributia aerului cald 

Transport gratuit si garantie 5 ANI!

Comanda