Soba K5 / 7-9kw - Usa fonta

Soba de 6-9 kw, de dimensiuni reduse, pentru a fi usor de integrat in orice loc. Exteriorul e confectionat din otel si fonta iar interiorul din samota.

4840 ,00 lei
SKU: KOZA/K5/150
7 Kw
250 mm
76 %
118 Kg
Samota
9 kw
A
5 ani
Incalzire aer
Standard
Standard
61.4 cm
40.6 cm
45.2 cm
Sus / Spate
Lemn de esenta tare uscat sub forma de bustean crapat
250 °C
150 mm
12 ? 2 Pa
Nu este cazul
400 mm
Cu usa de fonta
Otel + Fonta
60-90m2 (h = 2.5-2.8m) - in functie de izolatia casei
una dintre cele mai compacte sobe, model cu usa din fonta si samota interioara pentru performante ridicate la incalzirea incaperii in care este amplasata
Negru
Eco Design

Soba pe lemne K5 este dotata cu o camera de ardere realizata din materiale de cea mai buna calitate, generand o putere nominala de 7 kw. Usa realizata cu sticla termorezistenta pana la 750 grade C este prevazuta cu sistem de autocuratare. Datorita designului si dimensiunilor sale reduse, soba poate fi amplasata in orice locuinta.

Utilizarea maxima a caldurii se datoreaza peretilor sobei realizati din fonta refractara de inalta calitate (clasa 200) cu o grosime minima de 8mm.

Este dotata cu sistem de tripla combustie a focarului: arderea primara directionata pe partea frontala a vatrei; arderea secundara se face tot cu aer proaspat adus prin ajutorul orificiilor amplasate pe peretele din spate a camerei de ardere. Sistemul de curatare a sticlei (perdea de aer) ajuta la mentinerea unui focar mereu curat.

Eficienta procesului de ardere, sticla mai curata si mentinerea temperaturii pentru un timp mai indelungat cu ajutorului captuselii de Accumote (samota) din interiorul camerei de ardere.

Colectarea cenusei se face prin intermediul gratarului de fonta si a cenusarului amplasat in vatra.

Soba are un schimb termic mai bun datorita deflectorului situat in partea de sus a camerei de ardere pentru a extinde traseul fumului spre evacuare.

Reglarea aerului se face cu usurinta doar prin actionarea unui singur regulator care impiedica o utilizare necorespunzatoare.

Maner elegant si confortabil de deschidere a usii.

Transport gratuit si garantie 5 ANI!

 

 

Comanda