Termofocar pe peleti cu putere de 30kw, ideal pentru locuinte generoase. Usor si confortabil de utilizat, acesta poate fi racordat la sistemul de incalzire existent in locuinta. Are un aspect modern si include toate componentele necesare instalarii.
Pret:
17900, 00 Lei
Cantitate
L 948 cm / H 1460 cm / A 675 cm
30 kw
25.5 kw
7.6 kw
20.8 kw
6.0 kw
4.7 kw
1.6 kw
90 %
5.9 Kg
1.8 Kg
600 - 950 m3
230 Kg
75 kg
A+

Frumusetea si eficienta unui sistem de caldura

 

Vederea panoramica a focului prin geamul de dimensiuni generoase, este placuta si relaxanta mai ales in zilele reci de iarna.

Functiile termofocarului pe peleti pot fi setate de la distanta prin telecomanda cu display. iar incarcarea peletilor se poate face de pe ambele parti laterale.

Rezervorul are capacitate mare pentru autonomie lunga de functionare. In plus, se pot efectua pana la 3 aprinderi zilnice la ore diferite.

MK30 este un termosemineu cu peleti realizat din otel de grosime mare tratat cu vopsea termorezistenta.

Sticla dubla termorezistenta pana la 750 grade asigura o inchidere ermetica a camerei de combustie, garantand siguranta totala a utilizatorului.

Otelul de inalta calitate si materialul refractar din interiorul camerei de combustie permit mentinerea unei temperaturi inalte constante, reducand la minim resturile si praful.

Toate componentele necesare functionarii vin instalate pe echipament pentru a putea fi racordata la calorifere, astfel incat instalarea sa fie cat mai simpla (pompa wilo, supapa de siguranta 3 bar, vas expansiune 8L, aerisitor automat, monometru de presiune).

 

SUPLIMENTAR: INCLUSE LA ACHIZTIONAREA TERMOFOCARULUI:

 

KIT HIDRAULIC DE SERIE INCLUS: Toate componentele necesare functionarii vin instalate pe echipament pentru a putea fi racordata la calorifere, astfel incat instalarea sa fie cat mai simpla (pompa wilo, supapa de siguranta 3 bar, vas expansiune 8L, aerisitor automat, monometru de presiune).

 

GEAM DUBLU: Geamul dublu ofera siguranta deoarece partea exterioara ramane rece si in timpul functionarii echipamentului, oferind o vedere mai curata a focului.

 

KIT WIFI:  vine preinstalat pe sursa iar cu ajutorul aplicatiei 4Heat se poate gestiona functionarea produsului cat mai comod, cu ajutorul propriului smartphone.