DELTA FLAT Negru - 90 x 40 cm - Aplicat

Stoc epuizat
SKU: DELTA/FLAT/TUV
40 cm
90 cm
Pentru perete, Aplicat
Bioetanol Lichid
13 Kg
Metal
12 cm
Da
Negru
0.5 l
2 ani
semineu decorativ ce functioneaza pe baza de bioetanol, ce se poate amplasa oriunde pe perete, economisind spatiu, oferind eleganta si un design deosebit. Dispozitivul are flacara adevarata si totusi nu necesita evacuare sau cos de fum! Este dispozitivul perfect pentru infrumusetarea si crearea unui ambient calduros in orice locuinta (casa, apartament sau office)!

Biosemineu cu design modern, inovativ. Se potriveste perfect intr-un living spatios, dormitor sau alte incaperi. De asemenea, este ideal pentru a fi folosit si in hoteluri, restaurante, sali de asteptare, pentru o ambianta placuta. 


NU necesita cos de fum sau ventilatie suplimentara si este foarte usor de intretinut. In timpul arderii acesta nu emana fum sau miros.

Semineul dispune de un rezervor mare de inox cu tija de reglaj si 2 holsuruburi pentru montaj.
NU necesita cunostine speciale pentru montaj! Model de semineu care poate fi doar aplicat pe perete fara constructii aditionale de incastrare.
Incinta semineului este confectionata din otel vopsit electrostatic sa reziste la temperaturi si are o greutate totala de 13kg.

Aici gasesti bio combustibil:  Bidon 1L  / Bidon 5L

NOTA: NU ALIMENTATI IN TIMPUL ARDERII! LASATI 15 MINUTE REZERVORUL SA SE RACEASCA INAINTE DE A REALIMENTA!

Comanda