GOLF Negru

Cu dimensiuni mici, semineu pentru interior si exterior , cu rol decorativ, pentru amenajarea unei terase sau a unui apartament la bloc.

479 ,00 lei
SKU: GOLF/CZARNY/TUV
37.4 cm
64.8 cm
Pentru perete, Aplicat, Incastrat
Bioetanol Lichid
4 Kg
Inox, Otel, Vata ceramica
14.4 cm
Da
Negru
0.2 l
1L de bio-combustibil in 2-4 H
2 ani
Model decorativ ce functioneaza pe baza de bioetanol. Perfect pentru a economisi spatiu , fiind usor de amplasat pe perete ca un tablou sau chiar si incastrat in perete. Biosemineu ce ofera flacara reala ce nu scoate fum sau miros.
Desi semineul prezinta flacara reala, acesta nu necesita racordarea la cos de fum, datorita bioetanolului care la ardere nu emana fum sau miros. Semineul este usor de utilizat si de intretinut.
A nu se alimenta in timpul functionari, dupa ce flacara s-a oprit, se lasa pentru a se raci rezervorul , ulterior se poate alimenta. Necesita izolatie cand este incastrat in mobila. Distanta de un electorcasnic 30-40 cm.
1

Biosemineu elegant, de dimensiuni mari, ce poate fi aplicat pe perete sau incastrat. Adauga un plus de design atat in locuinte cat si in restaurante, hoteluri sau orice spatiu comercial.

Nu necesita cos de fum sau ventilatie suplimentara si este foarte usor de intretinut. In timpul arderii acesta nu emana fum sau miros.

Semineul dispune de un rezervor de 0,4l de inox cu tija de reglaj si 2 holsuruburi pentru montaj.
NU necesita cunostine speciale pentru montaj! 
Incinta semineului este confectionata din otel vopsit electrostatic sa reziste la temperaturi si are o greutate totala de 4,5kg.

Aici gasesti bio combustibil:  Bidon 1L  / Bidon 5L

NOTA: NU ALIMENTATI IN TIMPUL ARDERII! LASATI 15 MINUTE REZERVORUL SA SE RACEASCA INAINTE DE A REALIMENTA!

Comanda