Burlane de racordare

Burlane pentru racordare la cosul de fum semineu, soba sau centrala, pentru evacuarea gazelor in deplina siguranta prin tubulatura de evacuare.

Sunt reglabile, rezistente la temperaturi foarte mari, fabricate din otel rezistent si au o mare durata de viata. La noi gasiti o varietate de modele si dimensiuni (de la fi 80 pana la fi 250), pentru racordare diferitelor surse termice - sobe pe lemne, seminee pe gaz, pe peleti - la hornul de fum si pentru functionarea acestora in parametrii optimi.

Asadar, daca vrei sa faci legatura la cos de fum pentru dispozitivul tau (soba, semineu, centrala) alege gama noastra completa de: burlane, coturi, reductii si alte elemente metalice de calitate!

Burlane de otel

Burlane de otel

Recuperatoare seminee

Recuperatoare seminee

Tubulatura inox izolatie ceramica

Tubulatura inox izolatie ceramica

Tubulatura inox premium plus

Tubulatura inox premium plus

Tubulatura evacuare peleti

Tubulatura evacuare peleti

Tubulatura evacuare gaz

Tubulatura evacuare gaz

Burlane de otel economice

Burlane de otel economice

Hornuri metalice (Burlane)

 

Firma noastră comercializează hornuri metalice special concepute pentru racordarea de șemineu sau soba la coșul de fum al casei.

 

Calitatea este deviza sub care noi funcționăm, așa că și materialul folosit la confecționarea hornurilor metalice este pe măsură: oțel refractar cu grosime de 2mm. Dorim ca hornul pe care dumneavoastră îl achiziționați să reprezinte o investiție, nu o cheltuială, astfel încât asigurăm o durată lungă de uzanță a hornurilor pe care le fabricăm.

 

Deoarece ne revine responsabilitatea de a oferi consultanță profesionistă, echipa noastră vă sfătuiește să alegeți calitatea acestori hornuri (burlane) de grosime mare, în detrimental altor material flexibile.

 

Motivul?

În timpul folosirii, șemineele degajă temperaturi mari, care necesită hornuri metalice rezistente la depuneri, condens și gazele care vor fi evacuate. De aceea, venim în ajutorul dumneavoastră cu o gamă de coturi metalice care pot fi reglate în funcție de unghiul necesar șemineului pe care îl dețineți, de la 0º la 90º. Aceasta se realizează prin montarea unor coliere, care au inclusă și o ușiță de vizitare.

 

Ne adresăm oricăror preferințe pe care dumneavoastră le aveți, așa că avem pe stoc coturi la 45º reglabile, reducții, hornuri la 250 cm, 500 cm, 1000 cm cât și clapete cu tijă pentru șeminee. Mai mult, diametrele hornurilor pot varia de la 130 la 200 și, în funcție de ceea ce dumneavoastră aveți nevoie, hornurile metalice pot avea și diametre mai mari.

 

Aceste elemente sunt proiectate în așa fel încât să se potrivească șemineelor și să funcționeze la parametrii optimi, pentru ca să fie ușor de întrebuințat și durabile.

 

Deoarece avem experiență în domeniu, vă recomandăm utilizarea materialelor de calitate, care sunt viabile pe termen lung, pentru a evita reparațiile costisitoare pe viitor, datorate produselor ieftine de proastă calitate.