Cosuri de fum de inox

Cos de fum inox Schiedel ICS

Cos fum din inox Schiedel ICS, performant, pentru functionarea in siguranta a generatoarelor de caldura. Acest cos de fum este combinatia ideala intre designul modern si tehnica profesionala de evacuare, disponibil intr-o varietate de diametre interioare si potrivit pentru orice tip de combustibil. Greutatea redusa, montajul rapid si garantia de 10 ani sunt alte cateva avantaje al acestuia.

Cere oferta
SKU:

Cosurile de fum Schiedel ICS sunt fabricate din otel inoxidabil, cu garnituri de etansare si coliere de imbinare, pentru stabilitate. Sunt sisteme profesionale de evacuare a gazelor de ardere, provenite din genetaroare de caldura ce functioneaza cu orice tip de combustibil (solid, lichid, gazos).

Eficienta maxima in functionare este data de impermeabilitate la gazele de ardere si la umiditatea din cosul de fum. In plus, imbinarile sunt termoizolate pentru a impiedica formarea puntilor termice.

Sistemul Schiedel ICS este certificat conform normelor europene, pentru temperatura de 450°C (pentru sistemul ICS 25) sau 600°C (pentru ICS 50).

 

 

Evacuare cos de fum inox Schiedel ICS (1)

                                                                   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Se potriveste la diametre ale canalelor de fum de Ø80-700 mm (Ø800 mm la comandă)si este compus din:

-pereti interiori si exteriori fabricati din otel inoxidabil

-termoizolatie din vata minerala bazaltica

 

Cerere de oferta pentru cos-de-fum-inox-schiedel-ics