PEFOC.RO SRL este o firma profesionala cu sediul principal in Sibiu, specializata in comercializarea si constructia de seminee pe lemne si cosuri de fum de foarte buna calitate, pe tot teritoriul Romaniei inca din anul 2000. Cu un personal specializat, o experienta bogata in domeniu si peste 100 de seminee si cosuri de fum executate in fiecare an, PEFOC.RO SRL este una din cele mai cunoscute firme de specialitate din tara.

 

      In cazul in care nu vrei sa iasa ceva gresit, vrei randament maxim si consum minim de lemne, atunci te sfatuim sa apelezi la noi pentru sfaturi si consultanta sau de ce nu chiar pentru montajul semineului. 

      Avem numeroase specializari in tari precum Germania, Cehia, Polonia si chiar si in Romania.

    Suntem Parteneri oficiali a unor firme cu renume in toata Europa precum: KRATKI, BEF-HOME, BRUNNER, IBF, PLEWA

     

     Executam seminee rustice, moderne sau clasice, pe lemne, cu focar de ardere inchis, deschis sau cu dubla functionalitate in functie de cerintele fiecarui client. De asemenea, va punem la dispozitie cataloage din care puteti alege un model sau puteti combina mai multe modele în functie de dorintele dumneavoastra.

 

    In plus, va oferim o gama larga de materiale izolatoare, focare, bio seminee, grile aer cald si multe alte accesorii necesare pentru constructia unui semineu pe lemne, la standarde inalte.  

    Pentru mai multe informatii si consultanta va asteptam sa ne contactati.

 

     Oferim montaj si livrare in TOATA TARA.