Despre noi

Echipa Seminee Sibiu este o firma profesionala cu sediul principal in orasul Sibiu, specializata in comercializarea si constructia de seminee, sobe, cosuri de fum de foarte buna calitate pe tot teritoriul Romaniei inca din anul 1999.

 

Cum am inceput?

 

Orice inceput este greu, mai ales cel intr-un domeniu de pionierat. Povestea noastre incepe sa scrie intre anii 1998-1999, cand echipa de montaj care va forma nucleul tehnic al companiei se formeaza si se specializeaza in Germania. Luand contact si invatand cot la cot cu profesionistii vestici, Ovidiu Prodea impreuna cu partenerii sai, deschid o firma de seminee in Sibiu, cunoscuta sub numele de Eurotherm Grup. Entuziasmul meseriei bine facute si raritatea semineelor in casele romanilor din acei ani s-au impletit perfect, iar ce a urmat a fost o dezvoltare fara precedent! In anul 1999 are loc montajul primul semineu, care functioneaza perfect si astazi.

Au urmat cateva luni de zile de munca asidua si onorare a sutelor de comenzi primite din toata tara, fapt care in 2006 a condus la infiintarea a ceea ce astazi sta sub numele de Seminee Sibiu! Nu ne-am limitat doar la judetul Sibiu, ci am ajuns sa fim recunoscuti in toate colturile tarii pentru promtitudinea onorarii comenzilor si pentru profesionalismul cu care ne-am oferit serviciile de-a lungul anilor. Echipa de vanzari a crescut de 10 ori, iar cea tehnica de 5 ori, astfel ca aceasta dezvoltare puternica a cererii de seminee si accesorii pe piata termica a putut fi intampinata cu un personal care sa poata sa faca fata nevoilor pietei, atat numeric, cat si din punct de vedere al pregatirii profesionale.

In plus, in mod regulat echipa noastra de vanzari, impreuna cu meseriasii, a participat la traininguri, cursuri si ateliere practice organizate de partenerii nostri din Germania, Cehia, Polonia, pentru ca ne dorim ca personalul companiei noastre sa fie complet pregatit din punct de vedere profesional, atat in privinta consultantei pe care o ofera, cat si din punct de vedere tehnic! Mai mult, inca din primii ani, am fost prezenti la evenimentele si expozitiile pe domeniul termic din tara si din strainatate, cunoscand si mai bine nevoile si dorintele clientilor in acest segment.

 

Prima participare a companiei Seminee Sibiu la o expozitie de produse din Romania

 

 

Seminee Sibiu astazi

 

In momentul actual afacerea familiei Prodea a ajuns la a doua generatie, fiind dezvoltata in continuare de cei doi fii ai domnului Ovidiu si creand o echipa pasionata si profesionista. Chiar daca la inceput ne-am dorit doar ca sa facem posibila constructia si montajul semineelor, a sobelor si a cosurilor de fum la un nivel profesional, astazi oferim o gama completa de produse ce au de a face cu focul si caldura: seminee, sobe, termoseminee, centrale pe lemne, pe peleti sau pe gaz, incalzitoare de terasa, seminee decorative electrice, pe bioetanol sau cu vapori de apa, cosuri de fum si sisteme de horn profesionale, gratare de gradina, cuptoare de curte, seminee de exterior, accesorii termice etc. 

Cu un personal specializat, o experienta de 23 ani in domeniu si peste 100 de seminee si cosuri de fum executate in fiecare an, Seminee Sibiu este una din cele mai cunoscute firme de specialitate din tara. Suntem parteneri oficiali a unor firme cu renume in toata europa precum Kratki, Hoxter, Schiedel, Plewa, Silca. Intotdeauna parteneriatele noastre sunt de maxima seriozitate, fiind incheiate doar cu firme de incredere, care au trecut testul timpului si al profesionalismului in domeniul termic. Prin aceste colaborari, putem oferi si noi, la randul nostru, incredere si garantie clientilor nostri.

Asadar, daca vrei sa construiesti un semineu, o soba sau o centrala si nu vrei sa iasa ceva gresit, ci iti doresti randament maxim si consum minim de lemne, atunci te sfatuim sa apelezi la noi pentru sfaturi si consultanta sau, de ce nu, chiar pentru montajul semineului. Echipele noastre de meseriasi se deplaseaza oriunde in tara, oferind lucrari "la gata" si proba produselor instalate! Astfel, distribuim produse de calitate si oferim servicii profesioniste in toate cele 41 de judete din Romania:

 

 

 

Care sunt obiectivele noastre?

 

-Ne dorim sa aducem oferim clientului maximum de calitate, la preturi accesibile!

-Continuam sa ne specializam in domeniul termic, participand la diverse cursuri profesionale in tara si in strainatate!

-Tinem pasul cu noile tendinte in domeniu si ne dorim sa avem mereu in portofoliu produse de ultima generatie!

-Investim in echipamente de logistica si transport, pentru ca sa iti oferim o cheltuiala cat mai mica!

-Ne largim comunitatea de parteneri PEFOC cu noi si noi firme, producatori si distribuitori de incredere si de notorietate in tara si in strainatate!

-Punem accentul pe calitatea produselor si pe nevoile clientului, nu doar pe tehnici de marketing si pe vorbe!

 

Pe scurt, vrem sa incalzim si sa infrumusetam cat mai multe locuinte din Romania!

 

 

Executãm seminee rustice, moderne sau clasice pe lemne cu focar de ardere inchis, deschis sau cu dubla functionalitate, in functie de cerintele si nevoile fiecarui client. De asemenea, vã punem la dispozitie cataloage din care puteti alege un model sau puteti combina mai multe modele în functie de dorintele dumneavoastra.

 

Pentru mai multe informatii si consultantã vã asteptãm sã ne contactati.

Oferim montaj specializat in Sibiu si in TOATA TARA!