N100 - Sticla Dubla

Model de focar semineu cu ardere pe lemne, dotat cu samota Pro la interior. Poate incalzi cu succes suprafete mari, avand o putere de 10 Kw (80-100 mp).

Produsul nu se mai afla in oferta noastra! Pentru produse similare accesati urmatorul link: Focare Seminee pe lemne
SKU: NADIA/10/DG
10 Kw (80-100 mp)
12.5 kw
80 %
A
BImSchV 2 (Germania)
Tripla combustie
Otel + Samota Pro
Standard
Standard
610x460 mm
200 mm
≥ 700 cm2
≥ 900 cm2
lemn esenta tare (umiditate max ≤ 20%)
350 mm
255 C
135 Kg
Negru
5 ani
- Otel refractar de inalta calitate cu o compozitie ridicata de carbon pentru o rezistenta ridicata la temperaturi inalte
- Captusit la interior cu samota, cu densitate mare, si rezistenta termica de pana la 1000grC. Rezistenta mecanica mare, datorita procesului de uscare urmat de cel de ardere.
- sticla decorativa grafitata (contur negru) care ofera un aspect modern si elegant
- Sticla dubla pentru a preveni depunerile de murdarie pe geam si pentru a avea o ardere mai buna si un transfer de caldura mai eficient in incapera in care este amplasat
Eco Design
- Dotat cu admisie din exterior si interior
- Picioare reglabile pentru ajustare, pozitionare si fixare optima
- Ardere pe vatra pentru reziduri de cenusa cat mai scazute
Datorita arderii pe vatra si a formei hexagonale a acestuia, rezulta o ardere mai ampla si reziduri de cenusa scazute, si de asemenea o camera de combustie mai curata. Reglarea aerului se face cu ajutorul unui singur regulator pentru a impiedica o utilizare necorespunzatoare. Focarul este echipat cu racord reglabil la 360 grade, pentru a facilita racordarea acestuia la cosul de fum. Focarul vine si cu posibilitatea de a schimba directia de deschidere a usii acestuia, pentru a beneficia de o deschidere confortabila indiferent de locul unde este amplasat.
Comanda