Hornuri metalice si coturi de calitate pentru semineul tau, pentru racordarea in deplina siguranta la cosul de fum. Sunt reglabile, fabricate din otel rezistent si au o mare durata de viata. La noi gasiti o varietate de modele si dimensiuni, pentru functionarea semineului in parametrii optimi.

 

Hornuri metalice (Burlane)

 

Firma noastră comercializează hornuri metalice special concepute pentru racordarea șemineelor sau sobelor la coșul de fum al casei.

 

Calitatea este deviza sub care noi funcționăm, așa că și materialul folosit la confecționarea hornurilor metalice este pe măsură: oțel refractar cu grosime de 2mm. Dorim ca hornul pe care dumneavoastră îl achiziționați să reprezinte o investiție, nu o cheltuială, astfel încât asigurăm o durată lungă de uzanță a hornurilor pe care le fabricăm.

 

Deoarece ne revine responsabilitatea de a oferi consultanță profesionistă, echipa noastră vă sfătuiește să alegeți calitatea acestori hornuri (burlane) de grosime mare, în detrimental altor material flexibile.

 

Motivul?

În timpul folosirii, șemineele degajă temperaturi mari, care necesită hornuri metalice rezistente la depuneri, condens și gazele care vor fi evacuate. De aceea, venim în ajutorul dumneavoastră cu o gamă de coturi metalice care pot fi reglate în funcție de unghiul necesar șemineului pe care îl dețineți, de la 0º la 90º. Aceasta se realizează prin montarea unor coliere, care au inclusă și o ușiță de vizitare.

 

Ne adresăm oricăror preferințe pe care dumneavoastră le aveți, așa că avem pe stoc coturi la 45º reglabile, reducții, hornuri la 250 cm, 500 cm, 1000 cm cât și clapete cu tijă pentru șeminee. Mai mult, diametrele hornurilor pot varia de la 130 la 200 și, în funcție de ceea ce dumneavoastră aveți nevoie, hornurile metalice pot avea și diametre mai mari.

 

Aceste elemente sunt proiectate în așa fel încât să se potrivească șemineelor și să funcționeze la parametrii optimi, pentru ca să fie ușor de întrebuințat și durabile.

 

Deoarece avem experiență în domeniu, vă recomandăm utilizarea materialelor de calitate, care sunt viabile pe termen lung, pentru a evita reparațiile costisitoare pe viitor, datorate produselor ieftine de proastă calitate.