HORIZON 3 ALB - imbracaminte cu focar

Model de kit de semineu modular, cu imbracaminte ceramica alba si focar modern

Produsul nu se mai afla in oferta noastra! Pentru produse similare accesati urmatorul link: Seminee premium
SKU: S0150+S0152+H1001430+H1001443
7 Kw
81 %
alb
150 cm
50 cm
75 cm
sus
lemn
2,2 kg/h
287 °C
?180
12 Pa
?125
45x20x48 (h) cm
300 kg
3 laturi ceramice finisate Fata + Dreapta + Stanga
Hoxter Premium ECKA 60/35/50SL Sticla Stanga: https://www.pefoc.ro/produs/ecka-603550-sl-slim_8688
A+
Ceramica Premium Cerampiu
Semineu la gata prefabricat cu elemente modulare pentru un montaj rapid si usor cu aspect modern.

FOCARELE HOXTER - CALITATE PREMIUM 

Marca HOXTER este o companie cu activitate in domeniul fabricarii componentelor necesare constructiei focarelor - fiind recunoscuta la nivel modial pentru producerea celor mai calitative focare. Hoxter ofera calitate, rezistenta si durabilitate in timp, astfel nu se identifica cu curentul actual de producere in masa a bunurilor, care se devalorizeaza rapid.

Hoxter - calitatea primeaza si producerea de produse cu valoare permanenta, creand o incredere reciproca intre parteneri, ce este piatra de temelie a companiei.

Atentie deosebita la detalii - astfel fiecare produs este testat in laboratorul propiu prin expunere la temperaturi inalte pentru o lunga durata de timp, si in final masurarea cu un aparat special pentru a nu se depasi limita de noxe admise. 

 

 

 

REALIZATE DIN MATERIALE DE INALTA CALITATE

Focarele HOXTER sunt fabricate din otel rezistent si durabil la temperaturi inalte, gradul P265 GH. Sunt vopsite cu vopsea ecologica UHT-Hidryo, termorezistenta pana la 600 grade, fiind foarte rezistenta la deteriorări - iar procesul de uscare are loc imediat, pentru a evita mirosul si fumul in timpul primei arderi. 

La interior este captusit cu samota cu o densitate de 2000 kg/mc si o rezistenta de pana la 1200 grade. Focarul prezinta o rezistenta mecanica mult mai ridicata comparativ cu samota standard, datorita procesului de uscare de 4 zile (la 40 grade), urmat de procesul special de ardere si racire care dureaza 75 de ore in total.

 

 

 

Ardere mai eficienta cu reziduuri de cenusa de 2% din cantitatea totala de lemn ars datorita arderii pe vatra. Pentru a se evita curatarea zilinica a cenusei, vatra focarului este mai adancita, si pierderi minime de combustibil.

 

 

 

 

ETANSEITATE MAXIMA GARANTATA DE USA

Pentru focarele din gama HOXTER care au usa glisanta, in timpul deschiderii usa este impinsa mai intai putin catre exterior pentru a preveni deteriorarea sistemului de etansare a usii. Iar la inchidere usa este trasa mecanic pe camera de ardere cu ajutorul celor 4 rulmenti, astfel garanteaza etanseitate maxima. 

Dupa realizarea constructiei semineului focarul este montat, insa accesul la contragreutati, sistemul de admisie si sistemul de glisare a usii se face va doar prin usile de acces  din interiorul focarului, fara nicio interventie asupra constrictiei semineului. 

Compania HOXTER produce produse ce sunt gandite sa functioneze o viata intreaga, astfel incat consumabilele sa poata fi inlocuite din exterior fara a strica hota semineului. 

 

 

 

STICLA DUBLA - RANDAMENT MAI BUN

Orice model de focar dispune de sticla Schott (Germania), si la cerere pot fi echipate cu sticla dubla - atat pentru modelele standard, cat si pentru modelele cu 2 laturi de sticla, astfel caldura o sa fie redirectioanta mai putin pe sticla si mai mult pe partea de distributie. In anumite cazuri poate influenta consumul de lemne si randamentul. 

Sticla dubla la focarele pe colt a fost introdusa de catre HOXTER, singura companie de pe piata, inca din anul 2012.

 
 
 sticla simpla
 sticla dubla 
 
 
 
Cerere de oferta pentru horizon-3-alb-imbracaminte-cu-focar