Modele Seminee

Va punem la dispozitie o parte din modelele de seminee executate de noi, in functie de cerintele si dorintele clientilor nostri.

Executam la comanda orice tip de semineu, respectand toate masurile de securitate si legislatia in domeniu, pentru siguranta dumneavoastra!

Constructia semineelor se face doar cu materiale profesioniste, specializate si concepute special pentru domeniul termic. Noi nu garantam doar produsul montat, ci si serviciul prestat, ceea ce ofera clientului un plus de siguranta si incredere in lucrarile executate!

Costul modelelor de seminee se stabilesc pe baza mai multor factori, cum ar fi: amplasarea, suprafata care trebuie incalzita, tipul de sursa termica, finisajul, gabaritul semineului, cosul de fum, distributia aerului, optiuni suplimentare s.a.m.d.

Daca ati gasit un model care v-a convins sa il alegeti, nu ezitati sa ne contactati! Va vom sta la dispozitie cu tot ce e nevoie: consultanta, proiectie, executie, montaj, finisaj!

Seminee Moderne

Seminee Moderne

Seminee drepte

Seminee drepte

Seminee pe colt

Seminee pe colt

Seminee clasice

Seminee clasice

Seminee rustice

Seminee rustice

 

Din ’99, modelele noastre
reprezintă calitatea caldurii
in forma si culoare

 

Deoarece ne reprezintă reputația de firmă profesionistă, orientată spre nevoile clientului și oferirea unor servicii de calitate, gama de produse pe care o deținem este cartea noastră de vizită.

Pe site-ul nostru găsiți modele de șeminee moderne, clasice sau rustice, executate de echipa noastră, pentru ca Dumneavoastră să beneficiați de avantajul de a personaliza orice șemineu în funcție de gusturi și preferințe.

Pentru a te ghida pe site-ul nostru, modelele sunt afișate în Portofoliu și în secțiunea Grătare de grădină.

De asemenea, oferta noastră de produse cuprinde și modele de îmbrăcăminți prefabricate de șeminee, realizate din varii materiale combinate de marmură cu piatră. Sunt realizate din beton refractar de înaltă calitate, iar finisajele le poti alege tu! Alegi un semineu clasic sau modern și, de ce nu, un semineu rustic?

Noi iti punem la dispoziție o paletă generoasă de modele seminee, pentru ca tu să fii mulțumit cu opțiunile pe care le oferim! Segmentul în care dorim să fim noi cei care decidem pentru tine este cel tehnic, în care îți oferim consultanță pentru a ne asigura că dincolo de design, beneficiezi de un șemineu perfect functional și eficient.

Prețurile practicate de noi sunt flexibile, luând în considerare criterii cum ar fi suprafața totală a spațiului care trebuie încălzit, înălțimea încăperii, modul de încălzire preferat: pe sistem de aer sau prin calorifere. De asemenea, dacă dorești ca șemineul tău să utilizeze distribuția de aer prin tubulatură în camera adiționale sau preferi încălzirea exclusivă a încăperii unde este amplasat șemineul, noi ne vom adapta cerințelor tale și în materie de funcționalitate și preț!

Compromisul nu este o opțiune pentru noi când vine vorba de siguranța clienților noștri. Din acest motiv, inspectăm atent șemineele înainte de montarea lor, pentru a observa adaptabilitatea acestora la coșul de fum existent și la cerințele pe care trebuie să le îndeplinească spațiul în care va fi amplasat. Pentru că te respectăm în calitate de client al nostru, sfatul pe care ți-l oferim este să alegi calitatea și siguranța în detrimentul prețurilor mici, obținute prin utilizarea materialelor de proastă calitate.

Credem că ții la investițiile pe care le faci și dorești ca șemineul pe care îl achiziționezi să fie trainic și sigur, pentru a reprezenta un element ambiental reușit, nu un motiv de stres datorat lipsei de calitate. Știm unde se găsesc materiale de construcții de calitate inalta și de aceea le importăm pentru tine, pentru ca atunci când te hotărăști să lucrezi cu noi, să beneficiezi de standarde inalte!

 

 

Pentru mai multe informatii sau detalii privind
produsele si serviciile oferite, contactati-ne!