Modele Seminee

Portofoliu si modele seminee

Portofoliu si modele seminee

Seminee Moderne

Seminee Moderne

Modele seminee  " Din anul 2000 calitatea caldurii in forma si culoare "

 

Deoarece ne reprezintă reputația de firmă profesionistă, orientată spre nevoile clientului și oferirea unor servicii de calitate, gama de produse pe care o deținem este cartea noastră de vizită.
Pe site-ul nostru găsiți modele de șeminee moderne, clasice sau rustice, executate de echipa noastră, pentru ca Dumneavoastră să beneficiați de avantajul de a personaliza orice șemineu în funcție de gusturi și preferințe. Pentru a te ghida pe site-ul nostru, modelele sunt afișate în Portofoliu și în secțiunea Grătare de grădină.

 

De asemenea, oferta noastră de produse cuprinde și modele de îmbrăcăminți prefabricate de șeminee, realizate din varii materiale combinate de marmură cu piatră. Sunt realizate din beton refractar de înaltă calitate, iar finisajele le poti alege tu! Alegi un semineu clasic sau modern și, de ce nu, un semineu rustic? Noi iti punem la dispoziție o paletă generoasă de modele seminee, pentru ca tu să fii mulțumit cu opțiunile pe care le oferim! Segmentul în care dorim să fim noi cei care decidem pentru tine este cel tehnic, în care îți oferim consultanță pentru a ne asigura că dincolo de design, beneficiezi de un șemineu perfect functional și eficient.

 

Prețurile practicate de noi sunt flexibile, luând în considerare criterii cum ar fi suprafața totală a spațiului care trebuie încălzit, înălțimea încăperii, modul de încălzire preferat: pe sistem de aer sau prin calorifere. De asemenea, dacă dorești ca șemineul tău să utilizeze distribuția de aer prin tubulatură în camera adiționale sau preferi încălzirea exclusivă a încăperii unde este amplasat șemineul, noi ne vom adapta cerințelor tale și în materie de funcționalitate și preț!

 

Compromisul nu este o opțiune pentru noi când vine vorba de siguranța clienților noștri. Din acest motiv, inspectăm atent șemineele înainte de montarea lor, pentru a observa adaptabilitatea acestora la coșul de fum existent și la cerințele pe care trebuie să le îndeplinească spațiul în care va fi amplasat. Pentru că te respectăm în calitate de client al nostru, sfatul pe care ți-l oferim este să alegi calitatea și siguranța în detrimentul prețurilor mici, obținute prin utilizarea materialelor de proastă calitate.

 

Credem că ții la investițiile pe care le faci și dorești ca șemineul pe care îl achiziționezi să fie trainic și sigur, pentru a reprezenta un element ambiental reușit, nu un motiv de stres datorat lipsei de calitate. Știm unde se găsesc materiale de construcții de calitate inalta și de aceea le importăm pentru tine, pentru ca atunci când te hotărăști să lucrezi cu noi, să beneficiezi de standarde inalte!

 

Pentru mai multe informatii sau detalii privind produsele si serviciile oferite, contactati-ne!