Materiale montaj

Pentru ca semineul tau sa reprezinte o investitie de o viata, alege materialele de montaj de calitate inalta. Iti oferim produse profesionale si testate, pentru eficienta si confortul termic sporit al semineului tau. Folosite in montajul semineelor sau cosurilor de fum, iti ofera garantia unei lucrari trainice si de calitate.

Sticla termorezistenta seminee

Sticla termorezistenta seminee

Vermiculita

Vermiculita

Silicat de calciu

Silicat de calciu

Materiale de construit semineu

Materiale de construit semineu

Materiale izolatoare

Materiale izolatoare

VOPSELE SI SPRAY-URI TERMOREZISTENTE

VOPSELE SI SPRAY-URI TERMOREZISTENTE

Adezivi si mortare termice

Adezivi si mortare termice

Rame de focar

Rame de focar

 

Ai nevoie de un necesar pentru construirea unui semineu? Acum il poti face si  singur. Si poti gasi toate materialele pentru montaj intr-un singur loc!

                   

Pentru o constructie completa si complexa (cum este cea a unui semineu sau a unei sobe), este nevoie de materiale de constructie si izolatie termica adecvate, profesioniste si sigure.

 

    

 

Semineesibiu iti ofera intreaga gama de materiale si elemente adiacente montajului surselor de caldura, atat cele care tin de functionalitatea optima, cat si cele care privesc designul si nota de final.

 

Oferta noastra cuprinde:

 

 

-Materiale izolatoare si placi de silicat termorezistente

 

 

 

 

Placi de calsil de inalta calitate ce rezista la temperaturi inalte si nu dauneaza sanatatii in timpul functionarii dispozitivului sau in timpul prelucrarii si montajului, le gasesti la noi in diferite marimi/cantitati, astfel incat sa corespunda nevoilor oricarei lucrari de constructie.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vermiculita pentru constructia semineului pe lemne, folosita atat ca si material izolator, cat si in varianta pentru captuseala interioara a focarelor, sobelor, centralelor. Placile de vermiculita sunt rezistente la temperaturi inalte si usor de prelucrat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Adezivi pentru semineu si cosuri de fum

 

Adezivul special este un mortar refractar gata de utilizat, cu rezistenta la temperaturi de pana la 1300 ºC si socuri termice, avand o rezistenta mare la abraziune si chimica. Poate fi utilizat la temperaturi scazute de pana la 0 ºC. Se poate utiliza cu succes la: lucrari curente de zidarie, lucrari ce trebuie sa reziste la temperaturi inalte (gratare, cuptoare sobe etc.), lucrari in medii corozive, acide si lucrari la temperaturi scazute.

 

 

 

Mortarul pentru zidirea cosurilor de fum este un amestec uscat, pregatit industrial pe baza de lianti hidraulici, avand compozitii granulare predefinite exact de nisipuri de cuart si aditivi speciali. Se utilizeaza pentru zidirea cosurilor de fum, dar mai poate fi folosit si la lipirea altor elemente de beton si trebuie sa faca parte din necesarul oricarei lucrari de constructi

 

 

-Materiale si elemente de finisaj

 

Pentru ca siguranta trebuie sa fie pe primul loc, iti oferim si diverse materiale si elemente indispensabile procesului de constructie si punere in functiune a semineului tau sau a sobei din locuinta ta. Ai la dispozitie o gama larga de rama de semineu decorative, usi de semineu, precum si usi de sticla pentru sobe.

 

         

 

 

Pentru un semineu de la A la Z, incepand cu faza de proiectie si pana la finisajele decorative, acceseaza categoria de materiale pentru montaj si gaseste ceea ce cauti pentru construirea sursei tale termice!