Recuperator CYLINDRO PLUS - FI200

Recupereaza aerul cald care se pierde pe horn, fiind montat urmatorul dupa focar. Are o putere de 4-6 kw si este ideal pentru semineele cu distributie de aer cald in alte incaperi.

1262 lei 990 ,00 lei
SKU: W-PEFOC-TURBODYM200-CZ3
Domestic, Industrial %
22 kg Kg
330 l
2 ani

Recuperator realizat pentru a fi amplasat pe orificiul de evacuare a focarelor de seminee, avand rolul de a recupera o parte din energia termica continuta in gazele arse care parasesc camera de ardere.

Datorita sistemului special de tuburi orizontale pozitionate in forma de spirala, rezulta o suprafata de schimb termic mai marecu ajutorul prelungirii traseului de fum fara a ingreuna prea mult tirajul. Adresati-va unui specialist in domeniu inainte de a achizitiona produsul, pentru a avea o functionare corecta pe un cos de fum existent.

In urma amplasarii recuperatorului puterea suplimentara obtinuta nu va creste consumul de lemne, pentru ca recuperarea se face doar pe gazele de evacuare rezultate in urma arderii.

Curatarea recuperatorului se poate face usor din interiorul focarului cu o perie standard pentru curatarea cosurilor de fum, iar datorita pozitionarii tevilor de recuperare in forma de spirala impiedica blocarea periei.

Fabricarea recuperatorului este realizata in totalitate automatizat oferind o foarte buna siguranta si etanseitate. Pentru executia recuperatorului este folosit otel refractar cu o grosime mare de 3-4mm, asigurand o rezistenta mare in timp la uzura si socuri termice. Vopseaua termorezistenta folosita la exteriorul recuperatorului nu degaja miros sau alte substante chimice in timpul primelor arderi sau pe o perioada indelungata.

Comanda