Seminee Electrice

Frode Natural Oak semineu electric

Semineu electric cu tamplarie din lemn dotat cu functia de incalzire, timer, afisaj digital si telecomanda pentru un control facil si rapid. Aspect deosebit ce intregeste orice incapere, realizand in acelasi timp o atmosfera placuta.

1900 lei 1499 ,00 lei
SKU: FM461-OA1 + 23PF1A
88.5 cm
98.9 cm
Pentru perete, Mobil, Portal
20 Kg
25 cm
Incalzire, timer, afisaj digital, telecomanda
1500 W
220
37 mp
2
Usor de asamblat. Tehnologie 3D PowerFlame. 5 trepte de luminozitate.
2 ani

Care sunt caracteristicile acestui semineu electric?

 

In primul rand, are un termostat inteligent si performant, prietenos cu mediul si disponibil la un pret foarte accesibil. Are programe de incalzire automanta ce pot fi personalizate dupa nevoie si preferinta, iar incalzirea se poate programa din timp la ora sau in ziua dorita. Aveti deci, un control precis al temperaturii datorita termostatului digital inteligent.
Semineul are un design modern, cu detalii conturate si rama decorativa atragatoare, din tamplarie de calitate premium, intarituri din lemn masiv cu conectori din metal. Ecranul LED este unul discret, ce permite afisarea tuturor setarilor focarului, timp de 60 de secunde.
In al doilea rand, are un consum extrem de mic - tehnologia LED 3D incorporata in focarul electric, consuma doar 11.2 Watt.
Focarul electric este dotat si cu o telecomanda multifunctionala, pentru control de la distanta si confortul ridicat al utilizatorului. 

Aeroterma este una silentioasa, totusi foarte puternica. Poate incalzi cu succes incaperi de pana la 37 metri patrati. Cu ajutorul functiei de "Temporizator", va puteti seta cand sa se opreasca functionarea seminului, de la 1 pana la 9 ore.
Un alt avantaj al acestui semineu, este faptul ca poate fi folosit chiar si vara, deoarece poate functiona si fara functia de incalzire.

Focarul este dotat cu telecomanda multifunctionala.

 

 

 

 

Dimensiuni focar: 220V, 50 Hz
Amperaj incalzire: 1600 ~ 1900 Watt / 4600 BTU
Termostat: Incalzire, Timer, Afisaj digital, Telecomanda
Ajustare: 125 moduri, culoare, viteaza, intensitate

 

 

 

Comanda