Seminee Electrice

Gala Royal Walnut semineu decorativ electric

Seminee electrice de culoare Empire Cherry, cu design robust din lemn de esenta tare si focar incorporat de 33 inch. Creaza o ambianta perfecta in locuinta dvs.

3950 lei 3599 ,00 lei
SKU: FM465-WA2 + 23PF1A
Imbracaminte (MDF)
Maro/ Wenge
LED 3D
TAGU
97 cm
117 cm
42 Kg
Metal, MDF
30 cm
Incalzire, timer, afisaj digital, telecomanda
1500 W
220
37 mp
2
Usor de asamblat. Tehnologie 3D PowerFlame. 5 trepte de luminozitate.
2 ani
Semineul electric Gala Royal Walnut are un design premium, este usor de montat si se poate amplasa in orice incapere oferind un aspect special intregii locuinte. Acesta este compus dintr-o rama de culoarea nuc royal din MDF, ce se remarca prin ornamentele si sculpturile complexe, si un ecran electric cu tehnologie LED cu flacara decorativa si busteni iluminati, cu un consum de energie foarte redus, mai mic decat al unui bec obisnuit atunci cand este folosit fara functia de incalzire. Semineul are in dotare si o aeroterma care poate incalzi incaperi cu o suprafata de pana la 37 mp, iar datorita termostatului inteligent si a temporizatorului integrat, mentine confortul termic si evita risipa de energie.

 

Semineul electric din gama Gala Royal cu elemente si motive elegante pe masca ramei din MDF, este dotat cu tehnologie LED. Reglajul temperaturii, programarea si intensitatea flacarilor se fac printr-o simpla apasare de buton de pe telecomanda multifunctionala, intuitiva.

CARACTERISTICI:

TERMOSTAT ECONOMIC
Incalzirea se face prin termostatul din dotare, cu putere de 1250-1500 Watt, ce acopera incaperi de pana la 32 metri patrati. Cu ajutorul acestuia puteti seta programul preferat de incalzire automata, pentru fiecare zi a saptamanii.

AFISAJ DIGITAL
Pe care sunt afisate toate setarile si functiile semineului, ce se aprinde si se stinge dupa 60 de secunde.

PERFECT IN ORICE SEZON
Semineul electric poate fi folosit si fara functia de incalzire, vara, ca obiect de decor, dar si iarna, pentru a incalzi locuinta.

AEROTERMA PUTERNICA

Aeroterma este una puternica, de 1500 W. Functia de Temporizator se foloseste atunci cand doriti ca semineul sa se opreasca automat, la ora programata.

EFECT DE FLACARA ULTRA-LUMINOASA        

Perfect vizibil atat ziua, cat si noaptea, avand un consum foarte mic - cat un bec.
 

TELECOMANDA MULTIFUNCTIONALA

 

 

 

 

 

Comanda