Seminee Electrice

Hagen Antique Ivory semineu electric antic

Semineu electric la pret bun cu aspect simplu si modern, ce nu incarca amenajarea interioara a camerei dar ii ofera un plus de design. Detine afisaj 3D ce poate fi reglat si configurat dupa preferinte.

1700 lei 1299 ,00 lei
SKU: FM469-IV1 + 23PF1A
68.8 cm
74.9 cm
Pentru perete, Mobil, Portal
12 Kg
24.5 cm
Incalzire, timer, afisaj digita, telecomanda
1500 W
220
37 mp
Usor de asamblat. Tehnologie 3D PowerFlame. 5 trepe de luminozitate.
2 ani

Semineu electric Hagen Antique Ivory

Caracteristici ale semineului electric

Un termostat economic si inteligent cu ajutorul caruia puteti seta programul preferat de incalzire specific momentului din zi sau din saptamana. Acesta va permite sa aveti un control precis al temperaturii, pentru a evita risipa de energie.
Focarul electric Tagu Power Flame este un focar prietenos cu mediul, fiind prevazut cu un senzor de "geam deschis" si ecran Led discret cu afisare a setarilor.
Aeroterma cu care este prevazut focarul are o putere de 1500 W, fiind puternica si silentioasa in acelasi timp. In plus, datorita functiei "Temporizator" elimini grija ca trebuie sa opresti semineul atunci cand te culci, intrucat acesta poate fi setat pentru oprire automata la ora dorita. Efectul de flacara al aerotermei poate functia si fara functia de incalzire, ceea ce il face ideal pentru serile de vara. Acest efect de flacara are un consum foarte mic - de doar 10W.
Telecomanda multifunctionala cu ajutorul careia puteti controla toate functiile focarului.

 

 

 

 

 

Comanda