Seminee Electrice

Hagen Antique Ivory semineu electric antic

Semineu electric la pret bun cu aspect simplu si modern, ce nu incarca amenajarea interioara a camerei dar ii ofera un plus de design. Detine afisaj 3D ce poate fi reglat si configurat dupa preferinte.

1750 lei 1399 ,00 lei
SKU: FM469-IV1 + 23PF1A
Imbracaminte (MDF)
Crem/ Stejar
LED 3D
TAGU
68.8 cm
74.9 cm
21 Kg
Metal, MDF
24.5 cm
Incalzire, timer, afisaj digita, telecomanda
1500 W
220
37 mp
Usor de asamblat. Tehnologie 3D PowerFlame. 5 trepe de luminozitate.
2 ani
Semineul electric Hagen Antique Ivory este un semineu cu un deisgn simplu si elegant, de dimensiuni reduse, este simplu de montat si poate fi amplasat cu usurinta chiar si in incaperi cu spatiu restrans. Acesta este compus dintr-o masca exterioara din MDF, de culoare alb antichizat, si un ecran electric cu tehnologie LED cu flacara decorativa si busteni iluminati, cu un consum de energie foarte redus, mai mic decat al unui bec obisnuit atunci cand este folosit fara functia de incalzire. Semineul are in dotare si o aeroterma care poate incalzi incaperi cu o suprafata de pana la 37 mp, iar datorita termostatului inteligent si a temporizatorului integrat, mentine confortul termic si evita risipa de energie.

Semineu electric Hagen Antique Ivory

Caracteristici ale semineului electric

Un termostat economic si inteligent cu ajutorul caruia puteti seta programul preferat de incalzire specific momentului din zi sau din saptamana. Acesta va permite sa aveti un control precis al temperaturii, pentru a evita risipa de energie.
Focarul electric Tagu Power Flame este un focar prietenos cu mediul, fiind prevazut cu un senzor de "geam deschis" si ecran Led discret cu afisare a setarilor.
Aeroterma cu care este prevazut focarul are o putere de 1500 W, fiind puternica si silentioasa in acelasi timp. In plus, datorita functiei "Temporizator" elimini grija ca trebuie sa opresti semineul atunci cand te culci, intrucat acesta poate fi setat pentru oprire automata la ora dorita. Efectul de flacara al aerotermei poate functia si fara functia de incalzire, ceea ce il face ideal pentru serile de vara. Acest efect de flacara are un consum foarte mic - de doar 10W.
Telecomanda multifunctionala cu ajutorul careia puteti controla toate functiile focarului.

 

 

 

 

 

Comanda