Seminee Electrice

Helmi Soft Cream semineu electric crem

Semineu electric elegant si modern la un pret accesibil; modelul Heltau Crem este perfect in orice incapere, oferind caldura, o ambianta relaxanta si un plus de design. Usor de utilizat cu ajutorul telecomenzii, timerului, termostatului.

2400 lei 1899 ,00 lei
SKU: FM463-CR2 + 23PF1A
95.8 cm
107.1 cm
Portal
26 Kg
24.5 cm
Incalzire, timer, afisaj digital, telecomanda
1500 W
220
37 mp
Usor de asamblat. Tehnologie 3D PowerFlame. 5 trepte de luminozitate.
2 ani


Un semineu electric cu termostat inteligent, prietenos cu bugetul si mediul inconjurator. Cu ajutorul lui, puteti seta programul de incalzire dorit, pentru fiecare zi a saptamanii. Astfel, cu termostatul digital, mentineti un confort termic si evitati risipa de energie.
Cand detecteaza deschiderea geamului, senzoul de "geam deschis" intra in functiune.
Ecran LED cu afisat discret ce permite afisarea tuturor setarilor.

Aeroterma super silentioasa, de 1500W, cu putere de incalzire a aproximativ 37 metri patrati, cu functie de temporizator. Acesta functie va permite sa setati oprirea automata a semineului, de la 1 pana 9 ore. Este potrivita pentru toate anotimpurile, iar efectul de flacara poate functiona atat CU, dar si FARA functia de incalzire.

Luminozitatea flacarilor poate fi ajustabila in functie de preferinta. Nu trebuie sa va faceti griji cu privire la consum, pentru ca efectul de flacara consuma foarte putin; mai putin chiar decat un simplu bec.

Telecomanda multifunctionala, ofera confort maxim si control asupra tuturor setarilor, de la distanta.
 

Comanda