Helmi Soft Cream semineu electric crem

Semineu electric elegant si modern la un pret accesibil; modelul Heltau Crem este perfect in orice incapere, oferind caldura, o ambianta relaxanta si un plus de design. Usor de utilizat cu ajutorul telecomenzii, timerului, termostatului.

Stoc epuizat
SKU: FM463-CR2-23PF1A
Imbracaminte (MDF)
Crem/ Stejar
LED 3D
TAGU
95.8 cm
107.1 cm
33 Kg
Metal, MDF
24.5 cm
Incalzire, timer, afisaj digital, telecomanda
1500 W
220 V
37 mp
Usor de asamblat. Tehnologie 3D PowerFlame. 5 trepte de luminozitate.
2 ani
Semineul electric Helmi Soft Cream are un design elegant, este usor de montat si se poate amplasa in orice incapere oferind un aspect special intregii locuinte. Acesta este compus dintr-o rama de culoare crem din MDF cu ornamente subtile si top din lemn masiv sculptat, si un ecran electric cu tehnologie LED cu flacara decorativa si busteni iluminati, cu un consum de energie foarte redus, mai mic decat al unui bec obisnuit atunci cand este folosit fara functia de incalzire. Semineul are in dotare si o aeroterma care poate incalzi incaperi cu o suprafata de pana la 37 mp, iar datorita termostatului inteligent si a temporizatorului integrat, mentine confortul termic si evita risipa de energie.


Un semineu electric cu termostat inteligent, prietenos cu bugetul si mediul inconjurator. Cu ajutorul lui, puteti seta programul de incalzire dorit, pentru fiecare zi a saptamanii. Astfel, cu termostatul digital, mentineti un confort termic si evitati risipa de energie.
Cand detecteaza deschiderea geamului, senzoul de "geam deschis" intra in functiune.
Ecran LED cu afisat discret ce permite afisarea tuturor setarilor.

Aeroterma super silentioasa, de 1500W, cu putere de incalzire a aproximativ 37 metri patrati, cu functie de temporizator. Acesta functie va permite sa setati oprirea automata a semineului, de la 1 pana 9 ore. Este potrivita pentru toate anotimpurile, iar efectul de flacara poate functiona atat CU, dar si FARA functia de incalzire.

Luminozitatea flacarilor poate fi ajustabila in functie de preferinta. Nu trebuie sa va faceti griji cu privire la consum, pentru ca efectul de flacara consuma foarte putin; mai putin chiar decat un simplu bec.

Telecomanda multifunctionala, ofera confort maxim si control asupra tuturor setarilor, de la distanta.
 

Comanda