Larsen Espresso Wenge semineu electric

Model deosebit de semineu electric 3D, cu rama decorativa de culoare Wenge. Ofera caldura si diferite combinatii de afisaj ale flacarilor, fiind usor de utilizat cu ajutorul timerului, termostatului si telecomenzii.

2500 lei 1999 ,00 lei
SKU: FM462-WE1 + 23PF1A
Imbracaminte (MDF)
Maro/ Wenge
LED 3D
TAGU
94.5 cm
110 cm
32 Kg
Metal, MDF
23 cm
Incalzire, timer, afisaj digital, telecomanda
1500 W
220
37 mp
Usor de asamblat. Tehnologie 3D PowerFlame. 5 trepte de luminozitate.
2 ani
Semineul electric Larsen Espresso Wenge are un design elegant, este usor de montat si se poate amplasa in orice incapere oferind un aspect special intregii locuinte. Acesta este compus dintr-o rama de culoarea Espresso Wenge din MDF furniruit si ornamente din lemn masiv, si un ecran electric cu tehnologie LED cu flacara decorativa si busteni iluminati, cu un consum de energie foarte redus, mai mic decat al unui bec obisnuit atunci cand este folosit fara functia de incalzire. Semineul are in dotare si o aeroterma care poate incalzi incaperi cu o suprafata de pana la 37 mp, iar datorita termostatului inteligent si a temporizatorului integrat, mentine confortul termic si evita risipa de energie.

Semineu electric cu flacara falsa pentru apartament Larsen Espresso Wenge, cu rama din lemn tip MDF

 

 

Model de semineu electric cu flacara decorativa falsa care se poate pozitiona oriunde, chiar si intr-un apartament. Nu necesita evacuare, este simplu si usor de instalat, iar stilul sau clasic si culoarea wenge se potrivesc in orice decor interior, la casa sau la bloc. Rama chenarului este decorata cu striatii speciale, de efect, iar focarul cu LED super luminos este foarte economic in privinta energiei electrice pe care o consuma!

Semineul electric devine din ce in ce mai mult, o alternativa tot mai luata in considerare la munca si costurile unui semineu conventional. Semineele electrice sunt o modalitate excelenta de a reduce costurile, de a economisi bani si in acelasi timp, energie. 

Modelul Larsen Espresso Wenge are urmatoarele caracteristici:

Termostat cu tehnologie moderna, care va ajuta sa economisiti bani si cu ajutorul caruia aveti flexibilitate totala asupra programului de incalzire. Astfel, in fiecare zi, veti putea seta temperatura pe care o doriti, in fiecare zi. Termostatul este prevazut de asemenea, cu senzorul de geam deschis, care se opreste automat atunci cand detecteaza daca s-a deschis geamul focarului. Ecranul LED este unul discret, pe el fiind afisate toate setarile.

Aeroterma de 1500W - puternica si discreta, cu ajutorul careia puteti incalzi suprafete de pana la 37 mp. Este dotat cu functia de "temporizator", cu ajutorul careia puteti seta ca semineul sa se opreasca automat atunci cand va doriti. Functia de caldura poate fi folosita doar atunci cand doriti sa incalziti locuinta, insa vara, de exemplu, semineul poate functiona doar ca obiect decorativ.

 

 

Efectul atragator al flacarilor ultra luminoase, pot fi vizibile atat ziua, cat si noaptea, perfecte pentru zilele de vara, dar si noptile de iarna. Avand la baza tehnologia LED, acestea au un consum foarte mic - de doar 10W.

Telecomanda multifunctionala - cu ajutorul careia puteti seta de la distanta, temperatura, luminozitatea si alte functii.

 

Comanda