Magna Espresso Wenge semineu electric 3D

Focar electric cu rama clasica de culoare Wenge, ideal pentru amenajari interioare in stil clasic sau contemporan. Ofera un plus de caldura, design si ambianta, fiind usor de montat si de controlat cu ajutorul telecomenzii si timerului.

3200 lei 2549 ,00 lei
SKU: FM464-WE1-23PF1A
Imbracaminte (MDF)
Maro/ Wenge
LED 3D
TAGU
102.3 cm
113.6 cm
41 Kg
Metal, MDF
28.2 cm
Incalzire, timer, afisaj digital, telecomanda
1500 W
220
37 mp
Usor de asamblat. Tehnologie 3D PowerFlame. 5 trepte de luminozitate.
2 ani
Semineul electric Magna Espresso Wenge are un design clasic, este usor de montat si se poate amplasa in orice incapere oferind un aspect special intregii locuinte. Acesta este compus dintr-o rama de culoare Espresso Wenge din MDF cu ornamente in relief si bordura sculptata, si un ecran electric cu tehnologie LED cu flacara decorativa si busteni iluminati, cu un consum de energie foarte redus, mai mic decat al unui bec obisnuit atunci cand este folosit fara functia de incalzire. Semineul are in dotare si o aeroterma care poate incalzi incaperi cu o suprafata de pana la 37 mp, iar datorita termostatului inteligent si a temporizatorului integrat, mentine confortul termic si evita risipa de energie.

Semineu electric modelul Magna Espresso Wenge este ideal pentru cei care iubesc stilul clasic. Ca si caracteristici, se evidentiaza prin:

- un termostat inteligent
- o aeroterma puternica
- efect de flacara reala
- consum foarte mic

Termostatul digital inteligent va ofera posibilitatea de a seta programul dorit de incalzire; astfel in functie de cand doriti sa porniti semineul, puteti seta ziua si ora la care acesta sa porneasca, astfel incat incaperea sa fie incalzita automat, atunci cand doriti. Se mentine astfel un confort termic ridicat si se evita orice risipa de energie.
Aeroterma puternica - cu o putere de 1500W, silentioasa, cu ajutorul careia puteti incalzi incaperi de pana la 37 mp. Prevazut cu functie de "temporizator", pentru a seta timpul la care doriti ca aeroterma sa se opreasca automat.
Efect de flacara reala si luminoasa, ziua si noaptea, consum foarte mic - cat un bec. Luminozitatea se poate regla in functie de preferinta si pentru a se potrivi momentului zilei la care este folosit semineul.
Telecomanda multifunctionala - cu ajutoru careia aveti control asupra setarilor si functiilor de la distanta.
 

 

 

Comanda