Magna Premium Walnut semineu electric

Semineul electric Oxford Nuc este un model clasic cu rama decorativa si focar ce poate fi controlat prin telecomanda. Varianta ideala de a inlocui constructia unui semineu traditional pe lemne, fiind mult mai usor de utilizat si de montat.

3200 lei 2549 ,00 lei
SKU: FM464-WA1 + 23PF1A
Imbracaminte (MDF)
Maro/ Wenge
LED 3D
TAGU
102.3 cm
113.6 cm
41 Kg
Metal, MDF
28.2 cm
Incalzire, timer, afisaj digital, telecomanda
1500 W
220
37 mp
Usor de asamblat. Tehnologie 3D PowerFlame. 5 trepte de luminozitate.
2 ani
Semineul electric Magna Premium Walnut are un design clasic, este usor de montat si se poate amplasa in orice incapere oferind un aspect special intregii locuinte. Acesta este compus dintr-o rama de culoare nucului din MDF cu ornamente in relief si bordura sculptata, si un ecran electric cu tehnologie LED cu flacara decorativa si busteni iluminati, cu un consum de energie foarte redus, mai mic decat al unui bec obisnuit atunci cand este folosit fara functia de incalzire. Semineul are in dotare si o aeroterma care poate incalzi incaperi cu o suprafata de pana la 37 mp, iar datorita termostatului inteligent si a temporizatorului integrat, mentine confortul termic si evita risipa de energie.

 


 

Caracteristici semineu electric 3D Magna Premium Walnut


Cu un termostat digital inteligent, folosirea semineului electric este "floare la ureche", mai ales ca acesta permite setarea automata a programului de incalzire preferat, in functie de nevoie si preferinte. Astfel, cand te trezesti dimineata, sau cand ajungi seara tarziu acasa, locuinta iti va fi pregatita si incalzita, gata sa iti ureze "Bun venit!". Ai control exact asupra temperaturii si un confort termic maxim, evitand astfel orice risipa de energie.
In plus, datorita senzorului de geam deschis, semineul se opreste automat daca detecteaza deschiderea accidentala a geamului.
Ecranul LED discret, permite afisarea setarilor si functiilor.

Un alt plus al semineului electric Magna Premium este puternica, dar in acelasi timp silentioasa aeroterma de 1500W, ce poate incalzi incaperi de pana la 37 mp. Cu ajutorul functiei "temporizator" va puteti seta singuri cand sa se opreasca aeroterma, de la 1 pana ;a 9 ore. Efectul de flacara poate fi pornit iarna si oprit vara, atunci cand nu mai este nevoie de caldura iar semineul se foloseste doar pentru decor. Flacara este vizibila atat noaptea, cat si in timpul zilei, iar luminozitatea acestora poate fi reglata dupa preferinte. In plus, un mare avantaj este faptul ca datorita tehnologiei LED, consumul este foarte mic.Telecomanda multifunctionala face parte din kitul cu care semineul electric ajunge la client, cu ajutorul ei putand avea control total asupra functiilor sale.

  

 

 

Comanda