Reino Rock Grey semineu electric piatra

Semineu electric cu design rustic sculptat si consola decorativa din lemn. Focarul dispune de afisaj digital ce poate fi reglat si controlat de la distanta, cu ajutorul telecomenzii. Dotat cu tehnologie LED, timer si termostat.

3800 lei 2999 ,00 lei
SKU: FM467-GR2 + 23PF1A
Imbracaminte (MDF), Rustic
Piatra naturala
LED 3D
TAGU
101.4 cm
109.5 cm
44 Kg
Metal, Fibra sticla
30 cm
Incalzire, timer, afisaj digital, telecomanda
1500 W
220
37 mp
2
Usor de asamblat. Tehnologie 3D PowerFlame. 5 trepte de luminozitate.
2 ani
Semineul electric Reino Rock Grey are un design rustic, datorita materialului ce imita atat tactil cat si vizual piatra naturala , si se poate amplasa in orice incapere oferind astfel un aspect natural intregii locuinte. Acesta este dotat cu un ecran electric cu tehnologie LED cu flacara decorativa si busteni iluminati, cu un consum de energie foarte redus, mai mic decat al unui bec obisnuit atunci cand este folosit fara functia de incalzire. Semineul mai are in dotare si o aeroterma care poate incalzi incaperi cu o suprafata de pana la 37 mp, iar datorita termostatului inteligent si a temporizatorului integrat, mentine confortul termic si evita risipa de energie. Semineul Reino nu necesita montaj, acest model se livreaza intreg.


 

TERMOSTAT INTELIGENT SI ECONOMIC


Semineul electric este dotat cu termostat cu tehnologie moderna, cu ajutorul caruia utilizatorul poate controla temperatura pe care si-o doreste, si poate seta ca aceasta sa se mentina sau sa se schimbe in fiecare zi a saptamanii.
Aveti astfel posibilitatea de a controla exact temperatura dorita, evitand orice risipa datorita termostatului digital. 


AEROTERMA  SILENTIOASA

 

Aeroterma puternica de 1500 W, insa foarte silentioasa si discreta. Cu ajutorul acesteia puteti incalzi incaperi de pana la 37 mp. In plus, este dotata cu "temporizator" - adica puteti seta ca aceasta sa se opreasca automat de la 1 pana la 9 ore, oferindu-va astfel liniste si confort. 
Semineul prezinta avantajul de a putea fi folosit in orice anotimp, fie vara, fie iarna: vara doar pentru ca obiect decorativ, fara functie de incalzire, sau iarna, atat cu scop decorativ, cat si pentru a incalzi incaperea.

EFECT DE FLACARA REALA, FOARTE LUMINOASA

 

Efectul de flacara este foarte vizibil pe timp de zi, cat si pe timp de noapte, iar luminozitatea flacarilor dansate si poate regla in functie de preferinte. Datorita tehnologiei LED, acest efect are un consum foarte mic, de doar 10W, practic are un consum mai mic decat al unui bec.

 

TELECOMANDA MULTIFUNCTIONALA

Semineul este prevazut cu telecomanda multifunctionala pentru control maxim asupra tuturor functiilor si setarilor.

 

Comanda