BK 8-11KW - Cahle Crem - semineu asamblat

Soba cu design deosebit, imbracata in placi de teracota ornamentale. Cu siguranta piesa de rezistenta intr-o locuinta! Are multiple avantaje, atat ca si eficienta, cat si ca durata de viata si aspect.

18450 ,00 lei
SKU: BLANKA/KAFEL/K
8 Kw
300 cm
78 %
Incalzire aer
250 kg
Samota
11 Kw
Standard
Standard
136,5 cm
59,8 cm
71,5 cm
Sus / Spate
Lemn de esenta tare uscat sub forma de bustean crapat
285 °C
160 mm
12 ? 2 Pa
100 mm
5 ani
A
Otel + Cahle/Teracota
80-100m2 (h = 2.5-2.8m) - in functie de izolatia casei
Soba tip semineu cu focar performant captusit cu samota la interior si imbracat la exterior cu cahle ceramice decorative crem
Negru, Crem
Eco Design

Soba tip semineu, cu teracota si design special, ce imbina perfect stilul traditional cu tehnologia avansată de fabricare, dar si parametri tehnici excelenti.

Soba este echipata la interior cu captuseala de samota, realizand o eficienta ridicata a procesului de ardere si mentinerea temperaturii pentru un timp mai indelungat.

Poate fi racordat la cosul de fum atat in partea de sus cat si in partea din spatele sobei, in functie de cum se doreste. 


 

Pentru a evita consumul de oxigen din incaperea unde este amplasata, soba este prevazuta cu racord pentru admisia aerului din exterior de fi 100mm, iar aerul de ardere este adus de afara. Obtine si un triaj mai bun, dar si mai putine depuneri de reziduuri.

Pentru a rezulta un schimb termic mai bun, soba este dotata cu deflector, ce este amplasat in partea superioara a camerei de ardere pentru a extinde traseul fumului de evacuare. 

Aspect deosebit, usor de integrat in orice locuinte, atat elegante, clasice cat si moderne - in plus, instalare este rapida!

Este dotata cu sticla ceramica termorezistenta la temperaturi de pana la 800 grade, sistem de dubla combustie cu aer secundar preincalzit din exterior, dar si perdea de aer cu reglaj suplimentar deasupra usii - mai putine depuneri de cenusa pe sticla.

 

 

Control manual amplasat in partea inferioara, rezultand o eficienta mai crescuta a focarului si un control cat mai precis asupra procesului de ardere. 

Peretii exteriori ai camerei de ardere sunt construiti din otel refractar de calitate superioara cu o compozitie ridicata de carbon, pentru o rezistenta ridicata la temperaturi inalte. 

Soba tip semineu mai este dotata si cu gratar de fonta, cenusar generos situat in vatra pentru colectarea cenusei

Datorita sudurilor solide realizate intr-un ecran protector de gaze nobile, rezulta etansarile perfecte!

Garantie 5 ani!

 

Comanda