EASY BOX NEGRU - IMBRACAMINTE CU FOCAR

Semineu la gata cu imbracaminte de focar neagra, cu deschidere verticala si 3 laturi sticla.

20690 lei 19650 ,00 lei
SKU: HEB/BLACK
7 Kw
40 cm
83 %
Incalzire aer
328 kg
9 Kw
Verticala
3 laturi sticla
180 cm
63 cm
84.2 cm
Sus / Spate
Lemn de esenta tare uscat sub forma de bustean crapat
199 °C
160 mm
12 (+-2) Pa
125 mm
50-100 mm
Modulara / Prefabricata
Focar cu deschidere verticala si 3 laturi vitrate
5 ani
A
Otel
70-80 mp
Imbrcaminte confectionata din metal si vopsita in alb. Usor de montat, nu necesita unelte speciale sau adezivi. Se recomanda montajul in 2 persoane. Se recomanda o distanta de 5-10cm fata de perete daca acesta este construit din materiale neinflamabile
Negru

PRECIZIE SI ATENTIE DEOSEBITA LA FIECARE DETALIU SI PARAMETRI TEHNICI EXCELENTI

Sistem special de glisare verticala a usii, stil lift, oferind un plus de confort la utilizare, iar pentru curatare usa poate fi deschisa standard. 

Dispozitivul este echipat cu schimbator de caldura in conul focarului, si este compus din tevi orizontale ce maresc suprafata de recuperare a caldurii, si astfel se reduce la maxim temperatura gazelor de evacuare - obtinand o eficienta si o putere crescuta a focarului. 

Schimb termic mai bun, datorita deflectorului din conul focarului, prelungind astfel traseul fumului spre evacuare.

Perdea de aer - sistem de curatare a sticlei cu aer proaspat din exterior preincalzit. Dotat cu sistem de tripla combustie a focarului oferind ardere primara directionata pe partea frontala a vatrei, iar arderea secundara se realizeaza tot cu aer proaspat adus prin orificiile amplsate pe peretele din spate al camerei de ardere. 

 

 

Ardere cat mai completa si mai putine reziduuri de cenusa, realiazate prin procesul de ardere ce se desfasoara pe vatra ( fara gratar) - rezulta o energie termica ridicata, lemnul de foc fiind exploatat la maxim. 

Focarul este dotat cu captuseala de accumote (samota) in interiorul camerei de ardere - rezultand o eficienta ridicata a procesului de ardere, sticla mai curata si mentinerea temperaturii pentru un timp mai indelungat.

Racord pentru admisie al aerului din exterior de fi 125mm. 

 

DESIGN MODERN

Focarul are un aspect modern si elegant, usor de integrat in orice locuinta, adaugand un plus de decor. Sticla decorativa grafitata rezistenta la 800 garde, ce largeste vizual partea frontala a focarului, oferind si un plus de eleganta si aspect placut. 

Picioare reglabile si con de evacuare din fonta reglabil la 360 grade, pentru un montaj mai usor.

Focarul are incinta si usa fabricate din otel refractar de calitate superioara folosit in productie cu o compozitie ridicata de carbon, pentru rezistenta mare la temperaturi inalte. 

 

 

SIGURANTA IN UTILIZARE

Reglarea aerului - usor de realizat, prin actionarea unui singur regulator ce impiedica o utlizare necorespunzatoare.

Etansari perfecte - realizate cu ajutorul sudurilor solide intr-un ecran protector de gaze nobile. 

Garantie 5 ani! 

 

Comanda