MILANO cu cahle albe - semineu asamblat

Soba Milano imbracata in cahle are un aspect retro ce se potriveste perfect in interioare cu personalitate. In acelasi timp, datorita structurii geometrice simple, se potriveste si in locuinte moderne.

20990 ,00 lei
SKU: NADIA/MILANO
7 Kw
300 cm
80 %
Incalzire aer
280 kg
Samota
9 Kw
Standard
Standard
148,3 cm
57,7 cm
77,5 cm
Sus / Spate
Lemn de esenta tare uscat sub forma de bustean crapat
245 °C
200 mm
12 ? 2 Pa
125 mm
400 mm
5 ani
A
Otel + Cahle/Teracota
60-90m2 (h = 2.5-2.8m) - in functie de izolatia casei
Soba tip semineu cu focar performant captusit cu samota la interior si imbracat la exterior cu cahle ceramice decorative albe moderne
Negru, Alb

 

DESIGN SPECIAL SI MODERN

O soba cu aspect retro, imbracata cu cahle, pentru spatii interioare cu personalitate dar si in spatii moderne, datorita structurii geometrice simple. Datorita cahlelor de teracota mari si lucioase cu design asemantor sobelor de odinioara, creaza o atmosfera placuta amintindu-ne de vremurile stravechi. Timpul de transfer al caldurii este marit datorita carcasei de cahle, degajand caldura si dupa oprirea focului. 

 

CONSUM DE ENERGIE MAXIM 

Soba MILANO este captusita la interior cu samota Acumotte intr-o culoare contrastanta, oferind un aspect mai modern. 

Soba este dotata cu dubla combustie de aer datorita celor doua deflectoare care au rolul de a extinde traseul de evacuare - astfel creste eficienta arderii, oferind un consum mai bun de energie, si mai putine emisii ale substantelor nocive in atmosfera. Aerul de ardere este adus prin admisia externa de 125mm. 

Pe peretele din spate, soba este prevazuta cu un orificiu pentru ca utilizatorul sa isi poata alege modul cum doreste sa racordeze kitul de admisie de aer din exterior. Reglajul de aer este silentios si usor de folosit, datorita regulatorului amplasat sub usa. 

 

 

Soba MILANO garanteaza economie si ecologie, datorita arderii tertiare: ardere primara directionata pe partea frontala a vatrei si ardere secundara prin gaurile de pe peretele din spate.

Sticla mai curata - prin sistemul de perdea de aer pastreaza sticla mai curata, prin directionarea aerului direct pe sticla printr-un sistem de conducte localizate in partile laterale. Astfel, oxigenul este directionat spre partea superioara a camerei de ardere dupa terminarea procesului de ardere a combustibilului - iar emisiile nocive de dioxid de carbon sunt reduse. 

 

SIGURANTA - PRIORITATEA NOASTRA 

Soba este realizata dintr-o structura si o fata rezistenta la temperaturi inalte, datorita otelului de calitate superioara folosit in constructia ei, astfel ofera stabilitate intregului dispozitiv. 

Cahlele si sticla sobei MILANO rezista la temperaturi inalta de pana la 800 grade - oferind protectie si siguranta! Sticla sobei este certificata, garantand calitate si rezistenta.

 

 

ECOLOGIC 

Pentru ca ne pasa de mediul inconjurator iti prezentam soba MILANO, care indeplineste cerintele de Ecodesign si este conform standardelor BlmSvh 2, ce reglemeneteaza nivelul maxim de emisii DC (dioxid de carbon).

 

UTILIZARE SIMPLA SI CONFORTBILA

Caldura generata de lemne este exploatata la maxim, datorita arderii ce are loc direct pe vatra, obtinand arderea combustibilului pana la o cantitate mica de cenusa.

Soba este echipata cu sistem de autocuratarea (perdea de aer), ce separa sticla de camera de ardere - astfel, sticla ramane curata. 

Datorita picioarelor reglabile si a burlanului reglabil la 360 grade, poate fi montata in diverse conditii. 
 
Comanda