SIMPLE BOX stanga negru - semineu complet

Set complet de semineu modular prefabricat, cu elemente preasamblate, usor de montat

10350 lei 9730 ,00 lei
SKU: SIMPLE/BOX/L/S/BLACK
8 Kw
330 cm
200 mm
80 %
Incalzire aer
328 kg
10 Kw
Standard
2 laturi sticla
187.4 cm
54.7 cm
78.7 cm
Sus / Spate
Lemn
238 °C
200 mm
12 (+-2) Pa
Optional
eco-design mm
Modulara / Prefabricata
Fonta cu clapeta de tiraj
5 ani
A
Otel
80-100 mp
Imbrcaminte confectionata din metal si vopsita in alb. Usor de montat, nu necesita unelte speciale sau adezivi. Se recomanda montajul in 2 persoane. Se recomanda o distanta de 5-10cm fata de perete daca acesta este construit din materiale neinflamabile
Negru
Eco Design

Daca iti doresti sa iti schimbi decorul locuintei tale, sa adaugi un plus de eleganta si noutate, iti oferim noi o solutie! 

Iti prezentam un semineu, semineul SIMPLE BOX care pe langa functia de decor, iti creeaza caldura si atmosfera placuta.

 

SIMPLE BOX are un design minimalist cu imbracaminte neagra, usor de integrat in orice incapere, si este o combinatie intre o camera de ardere moderna si ecologica, cu o constructie gata finisata, realizata din otel rezistent. Dispune de vedere larga, datorita celor doua laturi de sticla, creand o ambianta de poveste - astfel chiar si pentru cele mai pretentioase gusturi, SIMPLE BOX poate fi alegerea ideala, datorita formei perfecte si a designului original. 

 

 

MONTAJ USOR SI RAPID!

Pentru ca timpul este pretios si destul de limitat in zilele noastre, insa iti doresti o schimbare in designul interior al locuintei tale, care sa nu necesite timp lung de cautare si amenajare, noi iti oferim solutia! 

De accea am conceput produsul nostru, usor de instalat si montat. Pentru ca timpul tau conteaza, si poate fi petrecut cu cei dragi sau pentru placeri personale. Produsul nostru dispune de o camera de ardere pentru semineu, o baza si o carcasa modulara cu accesorii - toate pentru o instalare intuitiva si corecta! 

Astfel, in doar cateva ore te poti bucura de caldura si ambianta placuta, creata de jocul flacarilor, deoarece asamblarea tuturor elementelor este extrem de usoara de realizat. 

 

INCALZIRE EFICENTA

Va puteti bucura de incălzirea locuintei cu dispozitivul nostru, ce utilizeaza energia la maxim, fiind folosite solutii inovatoare in constructiua semineului SIMPLE BOX. Incalziti in mod eficient suprafata casei, chiar si peste 100 m2, datorita puterii cu care este echipat dispozitivul. 

Economie la incalzire si lemn uscat de foioase - pentru a obtine cele mai bune rezultate! Cercetarile independente ne confirma ca lemnul ca si combustibil este una dintre cele mai bune surse de incalzire. 

 

 

ECOLOGIC SI SIGUR PENTRU MEDIUL INCONJURATOR

Semienul SIMPLE indeplineste cele mai stricte criterii ecologice, Ecodesign si standardul german BlmSchV 2. 

Alegand acest dispozitiv de incalzire si respectand metodele corecte de ardere a lemnului uscat, nu contribuiti la poluarea excesiva a aerului si dovediti ca va pasa de mediul inconjurator. 

 

SEMINEUL MODULAR PREFABRICAT SI AVANTAJELE SALE:

- montaj rapid si usor

- simplu de utilizat si confortabil

- design modular, cu instalare rapida si intuitiva

- aspect deosebit, potrivit tendintelor actuale arhitecturale

- ecologic, respecta si indeplineste standardele de proiectare ecologica si BlmSchV 2.

Comanda