Sobe pe lemne

Alberta 7-8.1kw Alama- Etansa

Soba pe lemne deosebita , cu ardere etansa si design deosebit in stil rustic. Ideala pentru incalzirea unui living elegant.

9300 ,00 lei
SKU: 901682100 / EAN: 8029728008879
7 Kw
250 mm
86 %
147 Kg
Vermiculita
L30 x A28 cm
8.1 Kw
A+
2 ani
Incalzire aer
Standard
Semirotunda
128.1 cm
43.3 cm
50.4 cm
Sus / Spate
Lemn de esenta tare uscat sub forma de bustean crapat
1.9 kg/h
150 mm
12 ± 2 Pa
80 mm
400 mm
Usa de fonta, cahle decorative albe, corp de otel
Cu tripla combustie
Otel + Fonta + Cahle
120-180m3 - in functie de izolatia casei
soba din otel, captusita cu vermiculita pentru un randament mare. Posibilitate de racordare in partea sus sau din spate. Cu admisie de aer din exterior si ardere cu tripla combustie.
Negru, Galben

Modelul de soba Alberta din alama prezinta sistem de tripla combustie, ardere etansa si un aspect inovativ, minimalist si simplu de incorporat in locuinte sau chiar la cabane si case de vacanta. Contribuie la crearea unei atmosfere calduroase si confortabile, incluzand un proces de ardere ecologic si optim si facand parte din clasa economica A+. De asemenea, necesita o cantitate minima de combustibil lemnos, dovedind un randament termic foarte ridicat (86%). Ideea care se afla la baza proiectarii sobei si a sistemului de imbinare este una avansata si plaseaza produsul intr-o gama de top privind calitatea si aspectul estetic

 

COMBUSTIE TRIPLA

Functioneaza pe baza unei tehnici de ardere avansata, conceputa de Eva Calor, ce face posibila utilizarea la maxim a puterii calorice, minimizand emisiile daunatoare. Canalizarea aerului incalzit permite patrunderea acestuia de doua ori in vatra sobei, fapt ce determina reaprinderea tot de doua ori a fumului incarcat cu monoxidul de carbon rezultat in urma procesului de ardere. Prin urmare, productia de caldura este imbunatatita, iar consumul de combustibil si emisiile sunt semnificativ reduse.

In ceea ce priveste montajul, acesta se poate realiza cu usurinta si in orice tip de incapere, soba oferind de asemenea posibilitate de racordare atat la cosurile de fum din inox dublu izolate, cat si la cele ceramice sau traditionale (zidite). Altfel spus, ai parte de un produs cu o estetica deosebita, avantajoasa din punct de vedere financiar, durabila, cu montaj simplu si rapid, si care poate transforma orice locuinta intr-un spatiu cu adevarat primitor!

Alte calitati ale sobei sunt placile laterale din teracota si otel, usa confectionata din fonta rezistenta, incinta captusita cu Vermiculita, etanseitatea optima, combustia tripla cu reglaj facil, gestionarea intuitiva a aerului de ardere, precum si racordarea la cosul de fum prin partea superioara/spate si un cenusar care faciliteaza colectarea cenusii.

Soba a obtinut patru stele datorita conformarii la cele mai stricte reglementari de mediu, fiind eco-friendly si incorporand de asemenea modul WiFi pentru gestionare de la distanta prin intermediul telefonului cu instalare gratuita.

 

CONVECTIA NATURALA

Cu ajutorul convectiei naturale, temperatura ambianta prezinta niste modificari ce duc la miscari de aer, fluxurile de aer rece fiind colectate si incalzite fara a necesita elemente mecanice pentru ventilatie. Astfel, distribuirea uniforma si modul silentios in care se realizeaza intregul proces determina un grad inalt de confort.

 

ECODESIGN 2022

Soba Alberta este proiectata respectand ECO DESIGN 2022, mai exact standardul care defineste ingineria sustenabila, calculele si masuratorile cu privire la minimizarea emisiilor toxice din atmosfera.

 

Comanda