Sobe pe lemne

Alberta 7-8.1kw Alb - Etansa

Soba nordica in stil antic pe lemne, din otel cu samota la interior si eficenta ridicata. Ideal pentru incalzirea unui living.

9300 ,00 lei
SKU: 901681800 / EAN: 8029728008848
7 Kw
250 mm
86 %
147 Kg
Vermiculita
L30 x A28 cm
8.1 Kw
A+
2 ani
Incalzire aer
Standard
Semirotunda
128.2 cm
43.3 cm
50.4 cm
Sus / Spate
Lemn de esenta tare uscat sub forma de bustean crapat
1.9 kg/h
150 mm
12 ± 2 Pa
80 mm
400 mm
Usa de fonta, cahle decorative albe, corp de otel
Cu tripla combustie
Otel + Fonta + Cahle
120-180m3 - in functie de izolatia casei
soba din otel, captusita cu vermiculita pentru un randament mare. Posibilitate de racordare in partea sus sau din spate. Cu admisie de aer din exterior si ardere cu tripla combustie.
Negru, Alb

Un model inovativ de soba tip semineu pe lemne, cu un design elegant reflectat prin culoarea alb, cu sistem de tripla combustie si ardere etansa, putand fi incadrata in mod placut in orice interior. 

Creeaza o atmosfera primitoare si reda acel sentiment de “acasa”, in acelasi timp oferind si o metoda ecologica de ardere, fiind incadrata in clasa economica A+ si dovedind un consum minim de combustibil, insa cu un randament optim (86%). Nivelul superior al calitatii si designul revolutionar sunt datorate metodei moderne de proiectare si imbinare.

 

COMBUSTIE TRIPLA

Datorita sistemul inovativ de ardere proiectat de Eva Calòr, te bucuri in totalitate de randamentul termic al combustibilului, emisiile toxice fiind considerabil reduse. In ce priveste aerul de ardere, acesta patrunde de doua ori in vatra, oferind astfel posibilitatea aprinderii de doua ori a fumului ce contine monoxid de carbon rezultat in urma arderii lemnului. Astfel, caldura se produce in mod mai eficient si cu mai putine emisii de dioxid de carbon.

Montajul se realizeaza in doar cateva etape simple, soba putand fi pozitionata in orice incapere si racordata la orice tip de cos de fum izolat, fie el ceramic, din inox dublu izolat sau chiar cel traditional, zidit. Asadar, soba Alberta de culoare alba vine cu un design modernist, sistem economic, durabilitate marita in timp, montaj facil si un randament maxim in asigurarea confortului termic al locuintei tale!

Printre restul beneficiilor se numara prezenta unei placi laterale din teracota si otel, usa confectionata din fonta rezistenta, incinta captusita cu Vermiculita, etanseitate optima, combustie tripla cu reglaj facil, gestionare intuitiva a aerului de ardere, precum si racordare la cosul de fum prin partea superioara/spate si un cenusar care faciliteaza colectarea cenusii. 

Soba a obtinut patru stele datorita conformarii la cele mai stricte reglementari de mediu, fiind eco-friendly si incorporand de asemenea modul WiFi pentru gestionare de la distanta prin intermediul telefonului cu instalare gratuita.

 

CONVECTIA NATURALA

Cu ajutorul convectiei naturale, temperatura ambianta prezinta niste modificari ce duc la miscari de aer, fluxurile de aer rece fiind colectate si incalzite fara a necesita elemente mecanice pentru ventilatie. Astfel, distribuirea uniforma si modul silentios in care se realizeaza intregul proces determina un grad inalt de confort.

 

ECODESIGN 2022

Soba Alberta este proiectata respectand ECO DESIGN 2022, mai exact standardul care defineste ingineria sustenabila, calculele si masuratorile cu privire la minimizarea emisiilor toxice din atmosfera.

 

Comanda