Sobe pe lemne

Alberta 7-8.1kw Albastru - Etansa

Soba stil semineu antic de putere 7-8KW , ideala pentru incalzirea unui living si eficenta inalta.

9300 ,00 lei
SKU: 901681900 / EAN: 8029728008855
7 Kw
250 mm
86 %
147 Kg
Vermiculita
L30 x A28 cm
8.1 Kw
A+
2 ani
Incalzire aer
Standard
Semirotunda
128.2 cm
43.3 cm
50.4 cm
Sus / Spate
Lemn de esenta tare uscat sub forma de bustean crapat
1.9 kg/h
150 mm
12 ± 2 Pa
80 mm
400 mm
Usa de fonta, cahle decorative albe, corp de otel
Cu tripla combustie
Otel + Fonta + Cahle
120-180m3 - in functie de izolatia casei
soba din otel, captusita cu vermiculita pentru un randament mare. Posibilitate de racordare in partea sus sau din spate. Cu admisie de aer din exterior si ardere cu tripla combustie.
Negru, Albastru

Un dispozitiv termic din fonta durabila, tripla combustie, ardere etansa si finisaje moderne, venind pe culoarea albastru si reprezentand un element decorativ deosebit in orice tip de incapere la casa, cabana sau casa de vacanta. Confera o ambianta placuta, primitoare printr-un proces ecologic de ardere, functionalitte optima, numarandu-se printre produsele incluse in clasa economica A+. Conceptul care sta la baza proiectarii sale presupune un consum minim de combustibil, un randament ridicat (86%), design unic si un nivel inalt de calitate.

 

SISTEM DE TRIPLA COMBUSTIE

Modelul Alberta vine cu un sistem de ardere conceput de Eva Calor ce faciliteaza folosirea la maxim a puterii calorice a lemnului, emisiile daunatoare fiind considerabil minimizate. Canalizarea oxigenului permite patrunderea acestuia de doua ori in camera de ardere, fumul incarcat cu monoxid de carbon fiind reaprins tot de doua ori, optimizand in acest fel productia de caldura si ajutand la scaderea emisiilor toxice si a necesarului de combustibil.

Montajul se poate realiza rapid si in doar cativa pasi simpli, soba fiind ideala pentru amplasarea in propriul camin, intr-o cabana sau intr-o casa de vacanta. De asemenea, ofera multiple posibilitati de racordare la cosul de fum, indiferent ca vorbim de cele din inox dublu izolat, ceramice sau chiar zidite. Altfel spus, ai parte de un produs ce impresioneaza prin designul autentic, factorul economic, rezistent, metoda usoara de punere in functiune, garantand asigurarea confortului termic necesar.

In ce priveste restul beneficiilor, soba este dotata cu placi laterale din teracota si otel, usa confectionata din fonta rezistenta, incinta captusita cu Vermiculita, etanseitate optima, combustie tripla cu reglaj facil, gestionare intuitiva a aerului de ardere, precum si racordare la cosul de fum prin partea superioara/spate si un cenusar care faciliteaza colectarea cenusii.

Soba a obtinut patru stele datorita conformarii la cele mai stricte reglementari de mediu, fiind eco-friendly si incorporand de asemenea modul WiFi pentru gestionare de la distanta prin intermediul telefonului cu instalare gratuita.

 

CONVECTIA NATURALA

Cu ajutorul convectiei naturale, temperatura ambianta prezinta niste modificari ce duc la miscari de aer, fluxurile de aer rece fiind colectate si incalzite fara a necesita elemente mecanice pentru ventilatie. Astfel, distribuirea uniforma si modul silentios in care se realizeaza intregul proces determina un grad inalt de confort.

 

ECODESIGN 2022

Soba Alberta este proiectata respectand ECO DESIGN 2022, mai exact standardul care defineste ingineria sustenabila, calculele si masuratorile cu privire la minimizarea emisiilor toxice din atmosfera.

 

Comanda