Sobe pe lemne

Alberta 7-8.1kw Cupru - Etansa

Soba tip semineu pentru un living in stil rustic, model cu ardere etansa si eficenta mare. Produs din otel cu samota la interior.

Produsul nu se mai afla in oferta noastra! Pentru produse similare accesati urmatorul link: Sobe pe lemne
SKU: 901682000 / EAN: 8029728008862
7 Kw
250 mm
86 %
147 Kg
Vermiculita
L30 x A28 cm
8.1 Kw
A+
2 ani
Incalzire aer
Standard
Semirotunda
128.2 cm
43.3 cm
50.4 cm
Sus / Spate
Lemn de esenta tare uscat sub forma de bustean crapat
1.9 kg/h
150 mm
12 ± 2 Pa
80 mm
400 mm
Usa de fonta, cahle decorative albe, corp de otel
Cu tripla combustie
Otel + Fonta + Cahle
120-180m3 - in functie de izolatia casei
soba din otel, captusita cu vermiculita pentru un randament mare. Posibilitate de racordare in partea sus sau din spate. Cu admisie de aer din exterior si ardere cu tripla combustie.
Negru

Varianta sobei Alberta din cupru dovedeste ardere etansa, combustie tripla si un aspect rustic dar care adauga o nota de eleganta si autenticitate spatiului in care este amplasata, fie in locuinte proprii, cabane sau case de vacanta. Ajuta la crearea unui sentiment de confort si caldura, functionand pe baza unui proces de ardere ecologic si eficient, si fiind incadrata in clasa economica A+

Necesarul minim de combustibil, randamentul ridicat (86%), dar si tehnica avansata de fabricare si imbinare transforma soba intr-un produs de calitate superioara si fiabil.

 

TRIPLA COMBUSTIE

Tehnica de ardere pe care o utilizează soba este concepută de Eva Calor si presupune folosirea la nivel maxim a puterii termice a combustibilului, fapt ce diminueaza emisiile toxice. Felul in care este canalizat oxigenul face posibila patrunderea acestuia de doua ori in camera de ardere, lucru de faciliteaza reaprinderea dubla a fumului ce contine monoxid de carbon rezultat in urma arderii. Acest factor eficientizeaza generarea de caldura, reducand totodata consumul de lemne si emisiile rezultate

Soba poate fi pusa in functiune cu usurinta, functionand optim in orice tip de locuinta si putand fi racordata la orice model de cos de fum izolat, fie el ceramic, din inox dublu izolat sau chiar clasic, zidit. Asadar, modelul Alberta din cupru vine cu un design impresionant, cu o mentenanta facila si necostisitoare, durabilitate marita in timp, montaj si utilizare facila, conferind caldura si confort caminului tau!

Gama de avantaje pe care le presupune include placile laterale din teracota si otel, usa confectionata din fonta rezistenta, incinta captusita cu Vermiculita, etanseitatea optima, combustia tripla cu reglaj facil, gestionarea intuitiva a aerului de ardere, precum si racordarea la cosul de fum prin partea superioara/spate si un cenusar care faciliteaza colectarea cenusii.

Soba a obtinut patru stele datorita conformarii la cele mai stricte reglementari de mediu, fiind eco-friendly si incorporand de asemenea modul WiFi pentru gestionare de la distanta prin intermediul telefonului cu instalare gratuita.

 

CONVECTIA NATURALA

Cu ajutorul convectiei naturale, temperatura ambianta prezinta niste modificari ce duc la miscari de aer, fluxurile de aer rece fiind colectate si incalzite fara a necesita elemente mecanice pentru ventilatie. Astfel, distribuirea uniforma si modul silentios in care se realizeaza intregul proces determina un grad inalt de confort.

 

ECODESIGN 2022

Soba Alberta este proiectata respectand ECO DESIGN 2022, mai exact standardul care defineste ingineria sustenabila, calculele si masuratorile cu privire la minimizarea emisiilor toxice din atmosfera.

 

Comanda