Sobe pe lemne

Alberta 7-8.1kw Negru - Etansa

Godin pe lemne in stil antic , cu eficenta ridicata pentru incalzirea unui living elegant. Din otel cu samota la interior si autocuratare pe sticla.

9300 ,00 lei
SKU: 901682200 / EAN: 8029728008886
7 Kw
250 mm
86 %
147 Kg
Vermiculita
L30 x A28 cm
8.1 Kw
A+
2 ani
Incalzire aer
Standard
Semirotunda
128.2 cm
43.3 cm
50.4 cm
Sus / Spate
Lemn de esenta tare uscat sub forma de bustean crapat
1.9 kg/h
150 mm
12 ± 2 Pa
80 mm
400 mm
Usa de fonta, cahle decorative albe, corp de otel
Cu tripla combustie
Otel + Fonta + Cahle
120-180m3 - in functie de izolatia casei
soba din otel, captusita cu vermiculita pentru un randament mare. Posibilitate de racordare in partea sus sau din spate. Cu admisie de aer din exterior si ardere cu tripla combustie.
Negru

Varianta pe culoarea neagra a modelului Alberta vine cu un design rustic, autentic si perspectiva impresionanta asupra flacarilor. Prezinta ardere etansa, fiind potrivita pentru montajul in locuinte sau destinatii turistice precum cabane, case de vacanta, conferind o ambianta deosebita si confortabila oricarui spatiu interior.

Tehnica ecologica si optima de ardere determina incadrarea sobei in clasa economica A+, presupunand un consum mic de combustibil si generand un randament foarte ridicat (86%). Conceptul care se afla la baza proiectarii si modalitatea inovativa de imbinare plaseaza soba in gama produselor de ton privind calitatea si designul.

 

SISTEM DE TRIPLA COMBUSTIE

Cu ajutorul metodei avansate de ardere conceputa de Eva Calor te bucuri din plin de randamentul termic al lemnului, procesul rezultand in mai putine emisii daunatoare. Felul in care este distribuit aerul permite ca acesta sa intre de doua ori in camera de ardere, determinand astfel reaprinderea tot de doua ori a fumului incarcat cu monoxid de carbon rezultat in urma procesului de ardere. Astfel, productia de caldura este optima, iar emisiile si consumul de combustibil lemnos sunt minime.

Soba poate fi pusa in functiune in doar cateva etape simple, indiferent de spatiul de amplasare sau tipul de cos de fum la care este racordata (inox dublu izolat, ceramic, zidit). Astfel, ai parte de un produs cu un aspect deosebit, avantajos din punct de vedere financiar, cu o rezistenta crescuta in timp, montaj facil si care ofera un plus de confort si caldura in caminul tau!

Avantajele sobei includ printre altele placi laterale din teracota si otel, usa confectionata din fonta rezistenta, incinta captusita cu Vermiculita, etanseitate optima, combustie tripla cu reglaj facil, gestionare intuitiva a aerului de ardere, precum si racordare la cosul de fum prin partea superioara/spate si un cenusar care faciliteaza colectarea cenusii.

Soba a obtinut patru stele datorita conformarii la cele mai stricte reglementari de mediu, fiind eco-friendly si incorporand de asemenea modul WiFi pentru gestionare de la distanta prin intermediul telefonului cu instalare gratuita.

 

CONVECTIA NATURALA

Cu ajutorul convectiei naturale, temperatura ambianta prezinta niste modificari ce duc la miscari de aer, fluxurile de aer rece fiind colectate si incalzite fara a necesita elemente mecanice pentru ventilatie. Astfel, distribuirea uniforma si modul silentios in care se realizeaza intregul proces determina un grad inalt de confort.

 

ECODESIGN 2022

Soba Alberta este proiectata respectand ECO DESIGN 2022, mai exact standardul care defineste ingineria sustenabila, calculele si masuratorile cu privire la minimizarea emisiilor toxice din atmosfera.

 

Comanda