Sobe pe lemne

Alberta 7-8.1kw Visiniu - Etansa

Alege o soba in stil antic, din otel cu samota si pe lemne. O culoare deosebita , ardere etansa si eficenta mare.

9300 ,00 lei
SKU: 901681700 / EAN: 8029728008831
7 Kw
250 mm
86 %
147 Kg
Vermiculita
L30 x A28 cm
8.1 Kw
A+
2 ani
Incalzire aer
Standard
Semirotunda
128.2 cm
43.3 cm
50.4 cm
Sus / Spate
Lemn de esenta tare uscat sub forma de bustean crapat
1.9 kg/h
150 mm
12 ± 2 Pa
80 mm
400 mm
Usa de fonta, cahle decorative albe, corp de otel
Cu tripla combustie
Otel + Fonta + Cahle
120-180m3 - in functie de izolatia casei
soba din otel, captusita cu vermiculita pentru un randament mare. Posibilitate de racordare in partea sus sau din spate. Cu admisie de aer din exterior si ardere cu tripla combustie.
Negru, Rosu

Soba cu dotari moderne si stil rustic, autentic, afisand un decor de culoare visiniu ce exprima bun gust si o nota de eleganta. Este un dispozitiv inovativ care garanteaza generarea caldurii in intreaga locuinta, dand nastere unei atmosfere calduroase si primitoare. Totodata, ofera o modalitate ecologica de ardere, fiind incadrata in clasa economica A+ si presupunand un consum minim de combustibil, insa cu un randament optim (86%). Calitatea superioara si aspectul unic sunt rezultatele tehnicii avansate de proiectare si imbinare.

 

COMBUSTIE TRIPLA

Incorporand o tehnica inovativa de ardere, conceputa de Eva Calòr, soba utilizeaza la maxim randamentul termic al combustibilului, emisiile toxice fiind semnificativ reduse. Aerul de ardere patrunde de doua ori in vatra, facand posibila reaprinderea dubla a fumului ce contine monoxid de carbon, rezultat in urma arderii lemnului. In acest mod, caldura se produce in mod mai eficient si cu mai putine emisii de dioxid de carbon.

Montajul se face in mod facil si rapid, soba oferind posibilitate de amplasare in orice tip de spatiu interior si optiune de racordare la orice tip de cos de fum izolat, fie el ceramic, din inox dublu izolat sau chiar cel traditional, zidit. Pe scurt, soba Alberta de culoare visinie vine cu un design inovativ, sistem economic, durabilitate marita in timp, montaj facil si un randament maxim in asigurarea confortului termic al locuintei tale!

Cand vine vorba de alte specificatii importante pe care le prezinta, putem aminti existenta unei placi laterale din teracota si otel, usa confectionata din fonta rezistenta, incinta captusita cu Vermiculita, etanseitate optima, combustie tripla cu reglaj facil, gestionare intuitiva a aerului de ardere, precum si racordare la cosul de fum prin partea superioara/spate si un cenusar care faciliteaza colectarea cenusii. 

Soba a obtinut patru stele datorita conformarii la cele mai stricte reglementari de mediu, fiind eco-friendly si incorporand de asemenea modul WiFi pentru gestionare de la distanta prin intermediul telefonului cu instalare gratuita.

 

CONVECTIA NATURALA

Cu ajutorul convectiei naturale, temperatura ambianta prezinta niste modificari ce duc la miscari de aer, fluxurile de aer rece fiind colectate si incalzite fara a necesita elemente mecanice pentru ventilatie. Astfel, distribuirea uniforma si modul silentios in care se realizeaza intregul proces determina un grad inalt de confort.

 

ECODESIGN 2022

Soba Alberta este proiectata respectand ECO DESIGN 2022, mai exact standardul care defineste ingineria sustenabila, calculele si masuratorile cu privire la minimizarea emisiilor toxice din atmosfera.

Comanda