Ginevra 7-8.1kw Piatra - Etansa

Soba in stil antic cu teracota, model pe lemne cu o eficenta ridicata , design semirotund. Ideala pentru incalzirea unui living.

8950 ,00 lei
SKU: 901683900 / EAN: 8029728009296
7 Kw
250 mm
86 %
176 Kg
Vermiculita
L30 x A28 cm
8.1
A+
2 ani
Incalzire aer
Standard
Semirotunda
112.9 cm
41.7 cm
47.6 cm
Sus / Spate
Lemn de esenta tare uscat sub forma de bustean crapat
1.9 kg/h
169 °C
150 mm
12 ± 2 Pa
80 mm
400 mm
Usa de fonta, piatra naturala gri, corp de otel
Cu tripla combustie
Otel + Fonta
120-180m3 - in functie de izolatia casei
soba din otel, captusita cu vermiculita pentru un randament mare. Posibilitate de racordare in partea sus sau din spate. Cu admisie de aer din exterior si ardere cu tripla combustie.
Negru, Gri

Modelul Ginevra afiseaza o interfata inovativa, cu finisaje elegante, utilizand lemnul drept combustibil si incorporand un sistem de tripla combustie, fiind astfel ideala pentru amplasarea atat in locuintele proprii, cat si la cabane sau case de vacanta. Confera o ambianta primitoare si calduroasa, fiind benefica si mediului inconjurator datorita procesului de ardere ecologic, incadrandu-se in clasa economica A+Totodata, reprezinta si o optiune economica datorita necesarului minim de combustibil, randamentul termic fiind unul optim (86%). Datorita manierei deosebite in care a fost proiectat si sistemului modern de imbinare, produsul este unul calitativ si cu o estetica impresionanta.

 

SISTEM DE TRIPLA COMBUSTIE

Intregul sistem de ardere conceput de Eva Calòr determina un nivel ridicat al eficientei termice pe care o presupune lemnul, ajutand si la minimizarea emisiilor de fum. Astfel, aerul cald patrunde de doua ori in camera de ardere, oferind posibilitatea reaprinderii duble a fumului incarcat cu monoxid de carbon rezultat in urma arderii combustibilului lemnos. Prin urmare, caldura emanata este amplificata, iar consumul de combustibil este unul mai mic. 

In ceea ce priveste montajul, acesta se realizeaza in mod facil, soba putand fi pozitionata in orice tip de incapere si oferind posibilitate de racordare la orice model de cos de fum izolat (inox dublu izolat, ceramic, sau cel clasic, zidit)

Altfel spus, soba Ginevra ofera avantaje atat in ceea ce priveste design-ul exterior, cat si fiabilitatea pe termen lung, durabilitatea, maniera facila de montare si utilizare, asigurand cu usurinta necesarul termic al unei locuinte. Alte calitati ale dispozitivului includ prezenta unei placi laterale din teracota si otel, usa confectionata din fonta rezistenta, incinta captusita cu Vermiculita, etanseitate optima, combustie tripla cu reglaj facil, gestionare intuitiva a aerului de ardere, precum si racordare la cosul de fum prin partea superioara/spate si un cenusar care faciliteaza colectarea cenusii. 

Soba a obtinut patru stele datorita conformarii la cele mai stricte reglementari de mediu, fiind eco-friendly si incorporand de asemenea modul WiFi pentru gestionare de la distanta prin intermediul telefonului cu instalare gratuita.

 

CONVECTIA NATURALA

Cu ajutorul convectiei naturale, temperatura ambianta prezinta niste modificari ce duc la miscari de aer, fluxurile de aer rece fiind colectate si incalzite fara a necesita elemente mecanice pentru ventilatie. Astfel, distribuirea uniforma si modul silentios in care se realizeaza intregul proces determina un grad inalt de confort.

 

ECODESIGN 2022

 

Soba Ginevra este proiectata respectand ECO DESIGN 2022, mai exact standardul care defineste ingineria sustenabila, calculele si masuratorile cu privire la minimizarea emisiilor toxice din atmosfera.

 

Comanda