Marica 7-8.1kw Alb - Etansa

Alege o sobe nordica pe lemne, modele moderne si cu ardere etansa . Pentru incalzirea unui living la casa.

9460 ,00 lei
SKU: 901683700 / EAN: 8029728009272
7 Kw
250 mm
86 %
152 Kg
Vermiculita
L30 x A28 cm
8.1
A+
2 ani
Incalzire aer
Standard
Semirotunda
112.9 cm
42.9 cm
55.7 cm
Sus / Spate
Lemn de esenta tare uscat sub forma de bustean crapat
1.9 kg/h
169 °C
150 mm
12 ± 2 Pa
80 mm
400 mm
Usa de fonta, cahle albe, corp de otel
Cu tripla combustie
Otel + Cahle/Teracota
120-180m3 - in functie de izolatia casei
soba din otel, captusita cu vermiculita pentru un randament mare. Posibilitate de racordare in partea sus sau din spate. Cu admisie de aer din exterior si ardere cu tripla combustie.
Negru, Alb

Varianta de soba Marica pe culoarea alba, eleganta, vine de asemenea dotata cu sistem de tripla combustie si ardere etansa, oferind un design minimalist ce exprima stil si bun gust. Poate fi amplasata cu succes in orice tip de locuinta, cabana sau casa de vacanta, ajutand la crearea unei atmosfere calduroase si la redarea acelui sentiment de “acasa”. In ce priveste arderea, aceasta se face in mod ecologic si eficient, soba fiind incadrata in clasa economica A+, necesitand un consum minim de combustibil si dovedind un randament extrem de ridicat (86%)!

 

COMBUSTIE TRIPLA

Functioneaza pe baza unei tehnici de ardere inovative concepute de Eva Calor care face posibila utilizarea la maxim a potentialului caloric al combustibilului, contribuind totodata la diminuarea emisiilor daunatoare. Felul in care este canalizat aerul, mai exact faptul ca intra de doua ori in vatra, permitand aprinderea dubla a fumului incarcat cu monoxid de carbon, eficientizeaza productia de caldura si reduce necesarul de combustibil.

Punerea in functiune se face in mod rapid si facil, indiferent de spatiul de montare, soba oferind posibilitate de racordare la orice model de cos de fum izolat, fie el ceramic, din inox dublu izolat sau clasic, zidit. In concluzie, te bucuri de un produs durabil, cu un design deosebit, economic, cu un montaj si utilizare simple si care garanteaza asigurarea necesarului termic al caminului tau.

Gama de avantaje pe care o ofera modelul Marica include printre altele placi laterale din teracota si otel, usa confectionata din fonta rezistenta, incinta captusita cu Vermiculita, etanseitate optima, combustie tripla cu reglaj facil, gestionare intuitiva a aerului de ardere, precum si racordare la cosul de fum prin partea superioara/spate si un cenusar care faciliteaza colectarea cenusii.

Soba a obtinut patru stele datorita conformarii la cele mai stricte reglementari de mediu, fiind eco-friendly si incorporand de asemenea modul WiFi pentru gestionare de la distanta prin intermediul telefonului cu instalare gratuita.

 

CONVECTIA NATURALA

Cu ajutorul convectiei naturale, temperatura ambianta prezinta niste modificari ce duc la miscari de aer, fluxurile de aer rece fiind colectate si incalzite fara a necesita elemente mecanice pentru ventilatie. Astfel, distribuirea uniforma si modul silentios in care se realizeaza intregul proces determina un grad inalt de confort.

 

ECODESIGN 2022

Soba Marica este fabricata cu respectarea ECO DESIGN 2022, mai exact a standardului care defineste ingineria sustenabila, calculele si masuratorile cu privire la minimizarea emisiilor toxice din atmosfera.

 

Comanda