Marica 8-9.5kw Rosu - Etansa

Godin pe lemne , model ce poate fi amplasat si pe colt. Varianta pentru incalzire si tot odata pentru a oferi o atmosfera placuta.

11990 ,00 lei
SKU: 9016046300
8 Kw
250 mm
86 %
152 Kg
Vermiculita
L30 x A28 cm
9.5 kw
A+
2 ani
Incalzire aer
Standard
Semirotunda
112.9 cm
42.9 cm
55.7 cm
Sus / Spate
Lemn de esenta tare uscat sub forma de bustean crapat
2.4 kg/h
169 °C
150 mm
10 ± 2 Pa
80 mm
lateral 400 mm - spate 200 mm
Usa de fonta, cahle rosi, corp de otel
Cu tripla combustie
Otel + Fonta + Cahle
140-200m3 - in functie de izolatia casei
soba din otel, captusita cu vermiculita pentru un randament mare. Posibilitate de racordare in partea sus sau din spate. Cu admisie de aer din exterior si ardere cu tripla combustie.
Negru, Rosu

Soba pe lemne Marica de culoare rosie vine cu un sistem de tripla combustie si o etanseitate optima in procesul de ardere, afisand un aspect inovativ si elegant si putand fi incadrata in mod armonios in orice locuinta, casa de vacanta sau cabana. 

Contribuie la crearea unei o ambiante inconfundabile, calduroase, cu ajutorul unui proces ecologic de ardere si functionalitte la nivel inalt, regasindu-se printre produsele incluse in clasa economica A+. Conceptul care sta la baza proiectarii sale presupune un consum minim de combustibil, un randament ridicat (86%), design unic si un nivel inalt de calitate.

 

SISTEM DE TRIPLA COMBUSTIE

Modelul Marica este prevazut cu sistem de ardere conceput de Eva Calor ce face posibila folosirea la maxim a puterii calorice a lemnului, emisiile daunatoare fiind reduse semnificativ. Canalizarea oxigenului permite patrunderea acestuia de doua ori in camera de ardere, fumul incarcat cu monoxid de carbon fiind reaprins tot de doua ori, optimizand in acest fel productia de caldura si ajutand la scaderea emisiilor toxice si a necesarului de combustibil.

In ce priveste montajul, acesta se face in mod facil si rapid, soba putand fi amplasata cu usurinta in orice tip de incapere. Totodata, dispozitivul permite mai multe moduri de racordare la cosul de fum, indiferent ca vorbim de cele din inox dublu izolat, ceramice sau chiar zidite. Asadar, beneficiezi de un produs ce iese in evidenta prin aspectul unicat, factorul economic, rezistent, metoda usoara de punere in functiune, garantand asigurarea confortului termic necesar.

Gama de beneficii pe care o ofera modelul Marica include printre altele placi laterale din teracota si otel, usa confectionata din fonta rezistenta, incinta captusita cu Vermiculita, etanseitate optima, combustie tripla cu reglaj facil, gestionare intuitiva a aerului de ardere, precum si racordare la cosul de fum prin partea superioara/spate si un cenusar care faciliteaza colectarea cenusii.

Soba a obtinut patru stele datorita conformarii la cele mai stricte reglementari de mediu, fiind eco-friendly si incorporand de asemenea modul WiFi pentru gestionare de la distanta prin intermediul telefonului cu instalare gratuita.

 

CONVECTIA NATURALA

Cu ajutorul convectiei naturale, temperatura ambianta prezinta niste modificari ce duc la miscari de aer, fluxurile de aer rece fiind colectate si incalzite fara a necesita elemente mecanice pentru ventilatie. Astfel, distribuirea uniforma si modul silentios in care se realizeaza intregul proces determina un grad inalt de confort.

 

ECODESIGN 2022

Soba Marica este fabricata cu respectarea ECO DESIGN 2022, mai exact a standardului care defineste ingineria sustenabila, calculele si masuratorile cu privire la minimizarea emisiilor toxice din atmosfera.

 

Comanda