Soba AB / 8-10.5kw - cahle Albe

Soba cu design modern, inalta, in forma semirotunda. Are un aspect deosebit datorita cahlelor albe dispuse in partile laterale. Este captusita cu samota, determinand o ardere cat mai completa.

9890 ,00 lei
SKU: KOZA/AB/S/DR/KAFEL/BIALY
8 Kw
250 mm
78 %
106 Kg
Samota
10.5 kw
A
5 ani
Incalzire aer
Standard
Semirotunda
99.3 cm
42.2 cm
52.8 cm
Sus / Spate
Lemn de esenta tare uscat sub forma de bustean crapat
265 °C
150 mm
12 ? 2 Pa
100 mm
400 mm
Cu cahle albe de teracota pe laterale
Otel + Cahle/Teracota
80-100m2 (h = 2.5-2.8m) - in functie de izolatia casei
Soba model cilindric cu forme rotunjite si elegante, cu cahle decorative albe pe laterale
Negru, Alb
Eco Design

 

Tipul de soba AB cu imbracaminte de cahle ceramice albe acorda o nota de eleganta oricarui spatiu interior, forma cilindrica si geamul curbat contribuind la o perspectiva mai clara si mai captivanta asupra flacarilor! Poate fi incadrata in mod armonios in orice tip decor, fie el contemporan, modern sau mai rustic. Randamentul optim al caldurii si durabilitatea in timp sunt asigurate de elementele de fonta refractara (clasa200) utilizate in proiectarea sobei, mai exact placa superioara, usa si gratarul. 

 

 

Interiorul sistemului termic si usa sunt fabricate din otel refractar de calitate superioara ce prezinta o concetratie ridicata de carbon, cu rolul de a spori durabilitatea la temperaturile extreme de lucru. Modelul este o optiune perfecta pentru utilizatorii care isi doresc ca aerul de ardere sa provina din exteriorul sobei, aceasta fiind dotata cu racord pentru admisie a aerului din exterior de 100 mm. Astfel, nu va mai fi necesara preluarea oxigenului din camera de amplasare, fapt ce conduce la un tiraj optim si reziduuri mai reduse.

Utilizarea in totalitate a combustibilului lemnos si cantitatea mai scazuta de cenusa sunt datorate sistemului de tripla combustie incorporat in soba. Asadar, in ce priveste arderea primara, aceasta se realizeaza in partea din fata a vatrei, cea secundara desfasurandu-se cu aer proaspat care patrunde in interiorul dispozitivului prin orificiile regasite in partea din spate a camerei de ardere, iar arderea tertiara este reprezentata de sistemul de curatare a sticlei, incorporat in soba (perdea de aer).

 

Existenta captuselii de Accumote (samota) la interiorul vatrei determina un proces mai eficient de ardere, o sticla impecabila pe parcursul arderii, precum si pastrarea unei valori termice constante in incapere pe o perioada mai mare de timp. Soba este prevazuta cu sticla ceramica durabila la socurile termice (temperaturi de peste 800℃), iar schimbul termic este eficientizat prin intermediul deflectorului pozitionat in partea de sus a camerei de ardere. Cantitatea de aer care patrunde in interiorul sobei poate fi gestionata in mod facil datorita unui regulator incorporat in sistemul termic.

 

 


Cand vine vorba de optiunile de racordare la cosul de fum, soba AB ofera posibilitate atat prin partea de sus, cat si prin spatele dispozitivului, iar gratarul si cenusarul pot fi detasate pentru un proces facil de curatare a camerei de ardere. Soba dovedeste de asemenea o etanseitate optima datorata sudurilor executate intr-un ecran protector cu gaze nobile, o perspectiva mai impresionanta asupra focului, dar si un maner inovativ de deschidere a ușii. Toate aceste avantaje contribuie la acordarea unei garantii de 5 ani de zile!

Comanda