Sobe pe lemne

Soba AB / 8-10.5kw Modern - Cahle Albe + Rotire 36

Soba cahle teracota alba, model semirotund, cu rotire 360 grade si eficenta ridicata.Special conceputa pentru un living modern.

10570 ,00 lei
SKU: KOZA/AB/S/N/O/DR/GLASS/KAFEL/BIALY
8 Kw
250 mm
78 %
110 Kg
Samota
10.5 kw
A
5 ani
Incalzire aer
Standard
Semirotunda
107.4 cm
42.2 cm
52.8 cm
Sus
Lemn de esenta tare uscat sub forma de bustean crapat
265 °C
150 mm
12 ± 2 Pa
125 mm
400 mm
Cu picior inalt si parte superioara rotativa
Otel + Cahle/Teracota
80-100m2 (h = 2.5-2.8m) - in functie de izolatia casei
soba din otel, captusita cu samota pentru un randament mare. Posibilitate de rotire 360° chiar si dupa ce este racordata la cosul de fum.
Negru, Alb

Un tip de soba AB care afiseaza un aspect inovativ, forma cilindrica si imbracaminte ceramica din cahle albe, sporind estetica oricarui spatiu interior, precum si un sistem special de rotire la 360 ℃. Vatra se afla pozitionata pe un rulment care face posibila rotirea sobei si atunci cand nu este racordata la cosul de fum, nivelul optim de functionare fiind garantat.

Folosirea potentialului termic maxim si durabilitatea dovedita in timp sunt rezultatele folosirii unei game de materiale de calitate superioara in proiectarea sobei. 

 

 

Interiorul si usa dispozitivului contin otel refractar de inalta calitate, cu o concentratie ridicata de carbon care amplifica si mai mult durabilitatea la valorile termice extreme. Soba include de asemenea un racord pentru admisia aerului din exterior de fi 100mm, aceasta oferind optiune de preluare a aerului de ardere din mediul extern, stopand astfel consumul de oxigen din incaperea de amplasare. Astfel, ai parte de o cantitate mai mica de reziduuri si un tiraj mai optim.

Datorita sistemului de tripla combustie prevazut in structura sobei, aceasta permite arderea in totalitate a combustibilului lemnos, cea primara avand loc in partea din fata a sobei, cea secundara efectuandu-se cu aer proaspat ce patrunde in soba prin intermediul orificiilor din spatele acesteia, iar cea tertiara este data de sistemul de curatare a sticlei (perdea de aer). 

 

 

Captuseala de samota este o alta dotare ce eficientizeaza procesul de ardere, mentinand sticla mai clara si valoarea termica dorita in incapere pentru mai mult timp. Sticla decorativa grafitata tine piept temperaturilor de pana la 800℃, oferind un design impresionant si o perspectiva captivanta asupra flacarilor. Schimbul de caldura este imbunatatit prin prezenta unui deflector pozitionat deasupra vatrei si care contribuie la prelungirea traseului de fum spre evacuare. 

 

 

Reglajul aerului se realizeaza in mod facil prin intermediul regulatorului ce asigura o utlizare corespunzatoare, soba oferind posibilitate de racordare la cosul de fum prin partea superioara. Dispozitivul incorporeaza de asemenea un gratar si un cenusar cu optiune de detasare, curatarea sobei fiind astfel mai facila si rapida, dovedind totodata o etanseitate optima cu ajutorul sudurilor efectuate intr-un ecran protector cu gaze nobile. 

Sistemul de deschidere cu maner inovativ si confortabil impreuna cu restul avantajelor esentiale pentru un sistem termic fac posibila acordarea unei garantii de producator pe o perioada de 5 ani!

 

Comanda