Sobe pe lemne

Soba AB / 8-10.5kw Modern - Cahle Negre + Rotire 3

Soba stil semineu pe lemne, cu cahle negre , ce poate imbina orice stil rustic ,antic sau modern. Special conceputa pentru incalzirea unui living.

10570 ,00 lei
SKU: KOZA/AB/S/N/O/DR/GLASS/KAFEL/CZARNY
8 Kw
250 mm
78 %
110 Kg
Samota
10.5 kw
A
5 ani
Incalzire aer
Standard
Semirotunda
107.4 cm
42.2 cm
52.8 cm
Sus
Lemn de esenta tare uscat sub forma de bustean crapat
265 °C
150 mm
12 ± 2 Pa
125 mm
400 mm
Cu picior inalt si parte superioara rotativa
Otel + Cahle/Teracota
80-100m2 (h = 2.5-2.8m) - in functie de izolatia casei
soba din otel, captusita cu samota pentru un randament mare. Posibilitate de rotire 360° chiar si dupa ce este racordata la cosul de fum.
Negru

Varianta cu imbracaminte de cahle negre decorative a modelului AB ofera forma cilindrica si un plus de eleganta in orice spatiu interior. Soba vine cu un sistem special de rotire la 360 ℃, camera de ardere regasindu-se deasupra unui rulment care permite rotirea sobei si atunci cand nu este racordata la cosul de fum, nivelul optim de functionare fiind garantat.

Utilizarea puterii calorice la nivel maxim si rezistenta pe care soba o prezinta pe o perioda lunga de timp sunt ambele date de materiale de calitate superioara folosite in fabricarea acesteia. 

Interiorul si usa dispozitivului sunt prevazute cu otel refractar de inalta calitate, cu un procent semnificativ de carbon care-i confera durabilitate la valorile termice inalte. Soba este dotata cu un racord pentru admisia aerului din exterior de fi 100mm, aceasta oferind optiune de preluare a aerului de ardere din mediul extern, stopand astfel consumul de oxigen din incaperea de amplasare. Prin urmare, te bucuri de o cantitate mai mica de reziduuri si un tiraj mai optim.

Multumita sistemului de tripla combustie inclus in proiectarea dispozitivului, arderea lemnelor se face in totalitate, cea primara avand loc in partea din fata a sobei, cea secundara efectuandu-se cu aer proaspat ce patrunde in soba prin intermediul orificiilor din spatele acesteia, iar cea tertiara constand in sistemul de curatare a sticlei (perdea de aer).

 

 

Faptul ca soba prezinta captuseala de samota inalt calitativa contribuie la un proces de ardere mai eficient, la pastrarea sticlei mai curate si la mentinerea temperaturii dorite in incapere. Sticla decorativa grafitata face fata cu brio unor valori termice extreme de pana la 800℃, amplificand designul si imaginea creata asupra focului. Schimbul de caldura este imbunatatit prin prezenta unui deflector pozitionat deasupra vatrei si care are rol de prelungire a traseului de fum!

 

In ce priveste gestionarea cantitatii de aer, procesul este unul simplu si rapid datorita regulatorului ce asigura o utlizare corespunzatoare, soba oferind posibilitate de racordare la cosul de fum prin partea superioara. Soba include un gratar si un cenusar cu optiune de detasare, procesul de curatare realizandu-se in doar cativa pasi rapizi! Etanseitatea optima a dispozitivului este rezultatul sudurilor efectuate intr-un ecran protector cu gaze nobile. 

Sistemul de deschidere cu maner inovativ si confortabil, precum si intreaga selectie de beneficii vitale pentru un sistem de incalzire contribuie la oferirea unei garantii de 5 ani de zile! 

 

 

Comanda