Sobe pe lemne

Soba AB / 8-10.5kw Modern - Cahle Rosii + Rotire 3

Soba nordica pe lemne, model cu cahle teracota deosebita rosie. De vanzare pentru incalzirea unui living in stil rustic.

10570 ,00 lei
SKU: KOZA/AB/S/N/O/DR/GLASS/KAFEL/CZERWONY
8 Kw
250 mm
78 %
110 Kg
Samota
10.5 kw
A
5 ani
Incalzire aer
Standard
Semirotunda
107.4 cm
42.2 cm
52.8 cm
Sus
Lemn de esenta tare uscat sub forma de bustean crapat
265 °C
150 mm
12 ± 2 Pa
125 mm
400 mm
Cu picior inalt si parte superioara rotativa
Otel + Cahle/Teracota
80-100m2 (h = 2.5-2.8m) - in functie de izolatia casei
soba din otel si laterale de teracota, captusita cu samota pentru un randament mare. Posibilitate de rotire 360° chiar si dupa ce este racordata la cosul de fum.
Negru, Rosu

Un tip de soba AB ce incorporeaza un sistem special de rotire la 360℃, afisand imbracaminte de cahle rosii deosebita la suprafata si finisaje rotunjite ce exprima modernism, facand-o ideala pentru amplasarea in orice tip de decor interior. 

Vatra dispozitivului se regaseste pe un rulment ce face posibila rotirea sobei la 360℃ chiar si atunci cand nu este racordata la cosul de fum, modul de functionare fiind unul optim. Seria de materiale inalt calitative utilizate in proiectarea sobei se reflecta in randamentul maxim al caldurii si durabilitatea pe termen lung. (poza1)

Interiorul sobei contine otel refractar de calitate superioara, cu o concentratie mare de carbon care-i sporeste rezistenta la socurile termice. Racordul pentru admisia aerului din exterior de fi 100 mm permite utilizarea aerului de ardere din mediul exterior, fapt ce împiedica folosirea oxigenului din spatiul de amplasare. Acest mecanism se traduce printr-o cantitate semnificativ redusa a reziduurilor si un tiraj mai optim!

Multumita sistemului de tripla combustie soba permite arderea in totalitate a combustibilului lemnos, cea primara avand loc in partea din fata a camerei de ardere; arderea secundara se realizeaza cu aer proaspat ce patrunde in soba prin intermediul orificiilor regasite in spatele vatrei, iar cea tertiara este data de sistemul de curatare a sticlei (perdea de aer). (poza2)

Captuseala de samota prezenta in incinta vatrei sobei eficientizeaza procesul de ardere, pastrand sticla mai clara si un nivel constant al valorii termice din incapere. Sticla decorativa grafitata durabila la temperaturi de pana la 800℃ adauga o nota de eleganta, marind vizual perspectiva asupra focului. Schimbul de calduta este si el imbunatatit cu ajutorul unui deflector pozitionat in partea de sus a vatrei si care prelungeste traseul de fum. (poza3)

In ce priveste reglajul aerului, acesta poate fi realizat in mod facil prin intermediul regulatorului regasit in structura sobei, dispozitivul oferind optiune de racordare la cosul de fum prin partea superioara. Gratarul si cenusarul ofera posibilitate de detasare astfel ca procesul de curatare a vatrei sobei sa fie simplu si rapid. 

Modelul AB cu cahle rosii dovedeste de asemenea o etanseitate optima datorita sudurilor durabile efectuate intr-un ecran protector cu gaze nobile, oferind o imagine captivanta asupra flacarilor cu ajutorul geamului curbat si formelor cilindrice specifice sobei. Sistemul de inchidere a usii cu maner inovativ si sigur, dar si restul beneficiilor esentiale pentru un sistem termic, permit acordarea unei garantii de 5 ani!

 

Comanda