Sobe pe lemne

Soba AB / 8-10.5kw Modern Otel + Samota + Rotire 3

Soba cu design si forma cilindrica moderne, cu posibilitate de rotire 360°C chiar si dupa ce este racordata la cosul de fum, captusita la interior cu samota pentru a asigura o sticla cat mai curata in timpul arderii.

8950 ,00 lei
SKU: KOZA/AB/S/N/O/DR/GLASS
8 Kw
250 mm
78 %
110 Kg
Samota
10.5 kw
A
5 ani
Incalzire aer
Standard
Semirotunda
107.4 cm
42.2 cm
52.8 cm
Sus
Lemn de esenta tare uscat sub forma de bustean crapat
265 °C
150 mm
12 ± 2 Pa
125 mm
400 mm
Cu picior inalt si parte superioara rotativa
Otel
80-100m2 (h = 2.5-2.8m) - in functie de izolatia casei
soba din otel, captusita cu samota pentru un randament mare. Posibilitate de rotire 360° chiar si dupa ce este racordata la cosul de fum.
Negru

Modelul AB cu aspect inovativ, finisaje minimaliste si un sistem special de rotire la 360 ℃ vine de asemenea cu forme cilindrice, fiind usor de incorporat in orice tip de interior. Datorita rulmentului care face posibila rotirea dispozitivului la 360 ℃ si pe care se regaseste vatra, soba poate fi utilizata si cand nu este racordata la cosul de fum, functionalitatea fiind una optima. 

 

Pentru un plus de estetica si durabilitate, modelul AB este prevazut cu sticla decorativa grafitata care face fata valorilor termice inalte de pana la 800 ℃, avand si un rol in oferirea unei perspective frontale mai deosebite asupra focarului.

Multumita sistemului de tripla combustie, procesul de ardere este complet si rezulta intr-o cantitate mai mica de reziduuri si murdarie. Astfel, arderea primara se realizeaza in fata vatrei, cea secundara avand loc cu aer proaspat ce patrunde in dispozitiv prin intermediul orificiilor din spatele vatrei, iar cea tertiara fiind data de sistemul de curatare a sticlei (perdea de aer). 

 

Mai mult, seria de materiale inalt calitative utilizate in proiectarea sobei asigura un randament termic inalt si o durabilitate ridicata in timp, captuseala de samota de la interiorul vatrei eficientizand arderea si ajutand la mentinerea sticlei mai clare, precum si la asigurarea unei valori termice constante in incapere. Interiorul sobei contine otel refractar de calitate superioara, cu o concentratie mare de carbon pentru si mai multa rezistenta impotriva temperaturilor extreme. 

Sistemul termic include de asemenea un racord pentru admisia aerului din mediul extern de fi 100 mm, utilizatorii putand astfel opta pentru preluarea aerului de ardere din afara. Prin urmare, oxigenul din camera de amplasare nu va mai fi utilizat, rezultand intr-un tiraj optim si reducerea reziduurilor. Deflectorul regasit in partea de sus a camerei de ardere ajuta la prelungirea traseului de fum pana la evacuare, iar procesul de racordare la cosul de fum poate fi efectuat in partea superioara a sobei. 

 

 

Soba AB incorporeaza un cenusar si gratar cu posibilitate de detasare pentru curatarea mai facila a vatrei, precum si un regulator care ajuta la gestionarea intuitiva a cantitatii de aer care patrunde in dispozitiv. Etanseitatea impecabila este datorata sudurilor rezistente efectuate intr-un ecran protector cu gaze nobile, imaginea captivanta asupra flacarilor fiind data de forma curbata a geamului si design-ul cilindric al sobei. Totodata, manerul special de deschidere a usii asigura o utilizare confortabila, soba venind la pachet cu o garantie generoasa de 5 ani de zile.

 

Comanda