Sobe pe lemne

Soba AB / 8-10.5kw Supra - Cahle Albe + Rotire 360

Soba cahle teracota alba pe lemne, model elegant din otel cu samota la interior si functie de rotire 360 grade.Ideala pentru amenajarea unui living si incalzirea acestuia.

8520 ,00 lei
SKU: KOZA/AB/S/N/O/DR/KAFEL/BIALY
8 Kw
250 mm
78 %
105 Kg
Samota
10.5 kw
A
5 ani
Incalzire aer
Standard
Semirotunda
107.4 cm
42.2 cm
52.8 cm
Sus
Lemn de esenta tare uscat sub forma de bustean crapat
265 °C
150 mm
12 ± 2 Pa
125 mm
400 mm
Cu picior inalt si parte superioara rotativa
Otel + Cahle/Teracota
80-100m2 (h = 2.5-2.8m) - in functie de izolatia casei
soba din otel, captusita cu samota pentru un randament mare. Posibilitate de rotire 360° chiar si dupa ce este racordata la cosul de fum.
Negru, Alb

Soba AB afiseaza un aspect mai deosebit datorita imbracamintii de cahle albe ce-i ofera o nota de eleganta, precum si o eficienta ridicata prin intermediul sistemului special de rotire la 360℃, forma rotunjita permitandu-i sa se armonizeze ideal cu orice tip de decor interior. Camera de ardere include un rulment care asigura rotirea sobei la 360 ℃ si in momentul in care aceasta nu este conectata la cosul de fum, functionalitatea fiind una optima.

Datorita selectiei de materiale de calitate superioara, soba garanteaza o incalzire eficienta, interiorul fiind fabricat din otel refractar de inalta calitate, cu o concentratie semnificativa de carbon ce determina durabilitatea mare la valorile termice ridicate. 

 

 

Dispozitivul incorporeaza racord pentru admisia aerului din exterior de fi 100mm, oxigenul provenind din mediul extern si minimizand cantitatea de oxigen preluata din camera de amplasare. Asasar, tirajul este unul optim si reziduurile sunt mult mai scazute!

Arderea completa a combustibilului si reziduurile mai reduse sunt datorate sistemului de tripla combustie, arderea primara avand loc in partea din fata a camerei de ardere, cea secundara fiind directionata prin spate si fiind efectuata cu aer proaspat ce patrunde prin intermediul orificiilor, iar cea tertiara constand in sistemul de curatare a sticlei (perdea de aer). 

 

 

Captuseala de samota de la interior determina o ardere curata, o sticla ce permite o vizibilitate clara, precum si un nivel constant al valorii termice. Soba este prevazuta cu sticla ceramica durabila la temperaturi inalte, iar schimbul de caldura are loc in mod facil cu ajutorul deflectorului regasit in partea de sus a vatrei si care prelungeste traseul fumului pana la evacuare. 

 

 

Regulatorul sobei permite un reglaj al aerului simplu si facil, iar racordarea la cosul de fum se poate realiza atat prin partea superioara, cat si prin prin spatele dispozitivului. Soba AB incorporeaza un gratar si un cenusar care determina o curatare mai usoara a camerei de ardere, sudurile durabile efectuate intr-un ecran protector cu gaze nobile permitand o etansare optima. Datorita tuturor avantajelor pe care le prezinta Modelul AB Supra cu imbracaminte de cahle albe, beneficiezi de o garantie de producator de 5 ani de zile!

 

 

Comanda