Sobe pe lemne

Soba AB / 8-10.5kw Supra - Cahle Negre + Rotire 36

Pentru un living in stil norvegian va prezentam soba nordica pe lemne cu cahle negre. Model cu eficenta mare ,poate fi amplasata si pe colt.

8520 ,00 lei
SKU: KOZA/AB/S/N/O/DR/KAFEL/CZARNY
8 Kw
250 mm
78 %
105 Kg
Samota
10.5 kw
A
5 ani
Incalzire aer
Standard
Semirotunda
107.4 cm
42.2 cm
52.8 cm
Sus
Lemn de esenta tare uscat sub forma de bustean crapat
265 °C
150 mm
12 ± 2 Pa
125 mm
400 mm
Cu picior inalt si parte superioara rotativa
Otel + Cahle/Teracota
80-100m2 (h = 2.5-2.8m) - in functie de izolatia casei
soba din otel si cahle de teracota, captusita cu samota pentru un randament mare. Posibilitate de rotire 360° chiar si dupa ce este racordata la cosul de fum.
Negru

Soba din fonta AB Supra prezinta imbracaminte deosebita de cahle negre si o dotare inovativa cu sistem special de rotire 360 ℃, formele rotunjite si interfata minimlista transformand-o intr-un dispozitiv ideal pentru orice tip de decor. Vatra sobei include un rulment care asigura rotirea sobei la 360 ℃ si in clipa in care aceasta nu este racordata la cosul de fum, eficienta fiind una optima. 

Multumita componentelor de calitate superioara utilizate in proiectarea sobei, randamentul termic este unul ridicat, iar dispozitivul are parte de o durabilitate marita in timp. Interiorul sobei contine otel refractar cu o concentratie mare de carbon pentru si mai multa rezistenta la valorile termice extreme.

 

 

 

Modelul AB incorporeaza racord pentru admisia aerului din exteior de fi 100 mm, fapt ce permite preluarea aerului de ardere din mediul extern, stopand astfel utilizarea oxigenului din incapere. Acest lucru duce la un tiraj optim si reducerea cantitatii de reziduuri. Procesul complet de ardere a combusitbilului este asigurat de sistemul de tripla combustie, arderea primara avand loc in fata vatrei, cea secundara realizandu-se cu aer proaspat ce patrunde in dispozitiv prin orificiile din spatele vatrei, iar cea tertiara este data de sitemul de curatare a sticlei (perdea de aer) 

 

Captuseala de samota prezenta in incinta camerei de ardere eficientizeaza arderea, mentine sticla mai clara si asigura valoarea termica dorita in camera de amplasare pentru mai mult timp. Sticla ceramica durabila ajuta soba sa tina piept socurilor termice, iar deflectorul pozitionat in partea de sus a vatrei prelungeste traseul de fum, amplificand schimbul de caldura. Datorita regulatorului incorporat, gestionarea cantitatii de aer se face in mod intuitiv si rapid, iar racordarea la cosul de fum este posibila prin partea de sus a sobei. 

Sistemul termic este prevazut cu un gratar si cenusar cu optiune de detasare, fapt ce faciliteaza curatarea vatrei, etanseitatea optima fiind data de sudurile rezistente efectuate intr-un ecran protector cu gaze nobile. Nu in ultimul rand, soba AB supra cu cahle negre ofera o perspectiva impresionanta asupra focului prin intermediul geamului curbat si formei cilindrice, iar sistemul de deschidere a usii cu maner inovativ determina o utilizare in siguranta. Toate aceste avantaje importante contribuie la acordarea unei garantii de 5 ani!

 

Comanda