Sobe pe lemne

Soba AB / 8-10.5kw Supra - Cahle Rosii + Rotire 36

Soba pe lemne cu cahle teracota rosii, model ideal pentru incalzirea unui living in stil rustic. Cu o eficenta mare si material de calitate

8520 ,00 lei
SKU: KOZA/AB/S/N/O/DR/KAFEL/CZERWONY
8 Kw
250 mm
78 %
105 Kg
Samota
10.5 kw
A
5 ani
Incalzire aer
Standard
Semirotunda
107.4 cm
42.2 cm
52.8 cm
Sus
Lemn de esenta tare uscat sub forma de bustean crapat
265 °C
150 mm
12 ± 2 Pa
125 mm
400 mm
Cu picior inalt si parte superioara rotativa
Otel + Cahle/Teracota
80-100m2 (h = 2.5-2.8m) - in functie de izolatia casei
soba din otel si laterale de teracota, captusita cu samota pentru un randament mare. Posibilitate de rotire 360° chiar si dupa ce este racordata la cosul de fum.
Negru, Rosu

O alta varianta deosebita a sobei AB Supra ce incorporeaza imbracaminte de cahle rosii, exprimand eleganta si dovedind o functionalitate optima prin intermediul sistemului special de rotire la 360℃. Aspectul rotunjit face soba ideala pentru amplasarea in orice tip de decor interior, iar vatra include un rulment care asigura rotirea sobei la 360 ℃ si in momentul in care aceasta nu este conectata la cosul de fum. 

Multumita gamei de materiale de calitate superioara, soba genereaza un confort termic inalt, interiorul fiind fabricat din otel refractar de inalta calitate, cu o concentratie semnificativa de carbon ce determina durabilitatea mare la valorile termice ridicate.

 

 

Soba prezinta de asemenea un racord pentru admisia aerului din exterior de fi 100mm, oxigenul fiind astfel preluat din afara si reducand cantitatea de oxigen necesara din camera de amplasare. Acest lucru determina un tiraj mai eficient si o cantitate nesemnificativa de reziduuri!

Procesul de ardere in totalitate a combustibilului lemnos si cantitatea mai mica de cenusa reperzinta rezultatul sistemului de tripla combustie, arderea primara avand loc in partea din fata a camerei de ardere, cea secundara fiind directionata prin spate si fiind efectuata cu aer proaspat ce patrunde prin intermediul orificiilor, iar cea tertiara constand in sistemul de curatare a sticlei (perdea de aer).

 

 

Captuseala de samota din incinta sobei determina o ardere curata, o sticla impecabila, dar si un nivel constant al temperaturii. Soba incorporeaza sticla ceramica durabila la socurile termice, iar schimbul de caldura este mult mai eficient multumita deflectorului pozitionat in partea superioara s a vatrei si care prelungeste traseul fumului pana la evacuare.

Datorita unui regulator inclus in structura, soba beneficiaza de un un reglaj al aerului in mod intuitiv si rapid, iar racordarea la cosul de fum se poate realiza atat prin partea superioara, cat si prin prin spatele sobei. Gratarul si cenusarul sunt detasabile si faciliteaza curatarea vatrei, sudurile durabile efectuate intr-un ecran protector cu gaze nobile garantand o etansare optima. Toate aceste specificatii tehnice esentiale, precum si designul deosebit dat de imbracamintea de cahle rosii, determina acordarea unei garantii de 5 ani de zile!

 

Comanda